Aanbevolen partners

LOGO Huysman Bouw sleutel op de deur
Sleutel-op-de-deur

Kijkwoning in beeld: Halfopen woonst in Diepenbeek

Doe jij ook graag inspiratie op voor jouw woning? Ga dan eens langs de nieuwe kijkwoning van Woningen Blavier in het Limburgse Diepenbeek. Deze kijkwoning in beeld is een halfopen woonst in een hedendaagse stijl. De gevel met een combinatie van een zwarte en een bleke gevelsteen en het 3-gevel dak zijn zeker het bekijken waard.

Algemeen

Type woning: Halfopen woning

Stijl: Hedendaagse stijl

Adres: Nieuwstraat 154, 3590 Diepenbeek

Te bezichtigen: Elke zondag van 14u tot 18u of op afspraak

Indeling

Op de benedenverdieping werd vooraan een bureauruimte ingericht, maar deze ruimte kan net zo goed dienen als gastkamer, garage of een polyvalente ruimte. Daarnaast vormt het gelijkvloers een open ruimte waarin de keuken en de woonkamer (40m²) naadloos in elkaar overvloeien.

Een prachtige trap in natuursteen leidt je naar het verdiep. Dat bestaat uit 3 slaapkamers (2 kamers van 13m² en een kamer met dressing van 23m²), een schitterende badkamer en een bergruimte.
 

Materiaalkeuze

Wat betreft de materialen, hebben ze gekozen voor 2 soorten bakstenen (een bleke en een donkere kleur), een platte dakpan en voor aluminium gekleurd buitenschrijnwerk.

Technieken

Er werd gekozen voor een superieure isolatie, zowel wat dak, muren als vloer betreft, voor een warmptepomp van het type Daikin en voor een ventilatiesysteem D.

Meer info: Woningen Blavier

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in