Aanbevolen partners

LOGO Huysman Bouw sleutel op de deur
Sleutel-op-de-deur

Durabrik opent kijkwoning met kantoorgedeelte in Gellingen

Durabrik heeft een nieuwe kijkwoning gebouwd in Gellingen (Ghislenghien). Het is de derde locatie waar Durabrik een kijkwoning opent, en de eerste kijkwoning die ook een kantoorgedeelte integreert.


Durabrik bouwde haar nieuwe kijkwoning in Gellingen (Ghislenghien). Het bouwbedrijf heeft ook kijkwoningen in Drongen en Rillaar. Deze nieuwe woning is de eerste die over een geïntegreerd kantoorgedeelte beschikt: het rechterdeel van de woning is volledig uitgewerkt als kantoorruimte. Op het gelijkvloers kan een showroom ingericht worden, op de bovenverdieping bevinden zich burelen en een kitchenette.


Ruim, modern en duurzaam

De nieuwe kijkwoning getuigt van een moderne en creatieve architectuur. Durabrik besteedde bijzondere aandacht aan duurzaamheid: zonnepanelen op het dak leveren elektriciteit, en een zonneboiler zorgt voor warm water.

Het woongedeelte bestaat uit een ruime leefruimte met een gezellige zithoek met haard, een praktische keuken en een berging. Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers, twee ruime badkamers en een dressing ondergebracht.


Praktische informatie

De kijkwoning is gelegen aan de Chaussée de Soignies 12 in Gellingen. Bezoekers zijn welkom na afspraak via 068 45 77 00.

 

Meer info: Durabrik

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in