Aanbevolen partners

Helixe
Forbo flooring
Afwerking

Help, mijn man is een klusser - VT4 tv-programma over verbouwen

In "Help, Mijn Man is Een Klusser" trekken wanhopige vrouwen van zogenaamde doe-het-zelvers aan de alarmbel. De vrouwen in kwestie kamperen al een hele tijd tussen onafgemaakte of vreselijk uitgevoerde klusprojecten.

 

Verbouwer in hart en nieren?

Het begint allemaal met een man die ervan overtuigd is een bekwame en gedisciplineerde verbouwer in hart en nieren te zijn. Helaas is daar in de praktijk weinig van te merken. Meestal stopt het al na wat afbraakgeweld. Het jarenlange “zagen” heeft de vrouw niets opgebracht. En nu overschaduwt de erbarmelijke staat van de woning hun relatie.

 

Klusteam

Met een heuse reddingsoperatie worden de dramatische gevolgen hersteld of ongedaan gemaakt. De vrouw of vriendin van de klusser in kwestie meet de schade op en dan volgt de confrontatie met de oorzaak van al deze aangerichte schade en ergernissen: de “doe-het-zelver”. Enkele professionals draven op om de klus te klaren, en voeren de wensen van de vrouw uit. Kortom, het huis wordt terug bewoonbaar.

 

Strak werkschema

Peter Van Asbroeck en een heel klusteam zijn de redders van dienst. Veel werk en weinig tijd… Een lastige combinatie. Peter en het klusteam, met onder andere Roland van The Block Oostende, aanvaarden toch de uitdaging.
Eerst wordt de schuldige partner erbij gehaald, zodat die eindelijk ook echt iets nuttigs kan doen in huis. Een strak werkschema, een nieuwigheid voor velen, wordt opgelegd. De deadline wordt hopelijk gehaald en de vrouw straalt van geluk!
 

Meer info: VT4

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in