Aanbevolen partners

Logo KNX BE
All vac
Elektrotechnieken

Hager stelt nieuwe overspanningsbeveiliger voor

De nieuwe, exclusieve Hager-overspanningsbeveiliger biedt reële voordelen. Deze overspanningsbeveiliger met zelfbeveiliging van het type 2 (SPN 715D) heeft een rechtstreeks geïntegreerde afschakelinrichting tegen kortsluiting. Op die manier voorkomt men alle mogelijke fouten en vergemakkelijkt men de keuze en de installatie van de producten. De nieuwe overspanningsbeveiliger is slechts 2 modules breed!


De overspanningsbeveiliger met zelfbeveiliging van het type 2 bestaat uit een sokkel en een afneembare patroon 15 kA met verklikker "einde levensduur".
De beveiliging bij "einde levensduur" is gegarandeerd door een tweevoudige inrichting: een thermische afschakeling die gekoppeld is aan de patroon en in werking treedt bij te hoge stroomsterkte, en een geïntegreerde afschakelaar van het type automaat die bij kortsluiting reageert.
Bij het einde van de levensduur van de patroon moet deze gewoon vervangen worden en moet vervolgens de gekoppelde automaat opnieuw worden ingeschakeld.

Net als het volledige modulaire gamma van Hager, heeft ook deze overspanningsbeveiliger een totaal nieuw design gekregen. Het product is voortaan voorzien van een etikettenhouder in functie van een duidelijke identificatie van de patroon en de automaat.

Meer info: www.hager.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in