Aanbevolen partners

Helixe
Forbo flooring
Afwerking

Gyproc voegt cementpleister toe aan gamma

Gyproc is naast de gipskartonplaten ook gekend als producent van pleisters. Het bedrijf heeft nu op vraag van de stukadoors de cementpleister Gyprocem aan zijn gamma toegevoegd. Deze pleister biedt oplossingen voor verschillende ondergronden.

Het Gyprocem-gamma omvat 4 cementpleisters. Gyprocem Grip is de onderlaag nodig voor het cementeren van verschillende types ondergronden en van gesloten, niet-zuigende ondergronden. Voor het pleisteren van cementen plinten is Gyprocem 650 uitstekend geschikt. Gyprocem 800, een kalk- cementpleister, is dan weer ideaal voor de bepleistering van natte cellen. Gyprocem 1100, een primeur in België, is een spanningsarme kalkcementpleister verlicht met EPS en versterkt met vezels. Gyprocem 1100 levert de stukadoor op de werf een volume van 1100 liter op en biedt de beste bescherming tegen barstvorming op zachte ondergronden.

Duurzame dagkant

Nog interessant in het gamma van Gyproc is het Platinum dagkantprofiel. Dit is vervaardigd uit polymeren en biedt dankzij zijn vorm een optimale functionaliteit. De dagkant verhoogt niet alleen de esthetische waarde van de woning, maar ook het rendement van de stukadoor.
Platinum is hard, stootvast, waterbestendig en schimmelresistent. Geen beschadigde dagkanten meer op de werf, of latere schimmelvorming ten gevolge van condensvorming aan ramen. Het gebruikte polymeer is pleisterwit en sluit perfect aan op de bepleisterde muren dankzij de afrei-neus.
De dagkant is verkrijgbaar in 3 lengtes, 2200mm, 2600mm en 3000mm. De breedte bedraagt 180 mm of 270 mm, maar dankzij de afrei-neus en schakelstaart kunnen verschillende elementen van 180 mm aan elkaar gekoppeld worden.

Meer info: Gyproc

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in