Aanbevolen partners

Helixe
Logo Nordex
Forbo flooring
Afwerking

Gyproc pakt uit met alles-in-één bouwsysteem voor doe-het-zelver

Gyproc is vooral bekend als merk van gipsplaten. Toch biedt het veel meer aan. Dat zet het merk extra in de kijker met zijn ‘alle 5 doe-het-zelfconcept’. Het alles-in-één bouwsysteem garandeert een kwalitatieve afwerking van je klus.
Wil je je zolder afwerken of ben je toe aan een badkamerrenovatie? Wil je een ruimte opdelen of een vals plafond in gipsplaten plaatsen? Gyproc adviseert je om het slim te doen en gebruik te maken van de 5 originele basisassortimenten van het merk. Zo zet je elke klus met de juiste producten perfect naar je hand.
 
Ontdek de 5 elementen van Gyproc:

 1. Metal Studs
  Een voorzetwand, scheidingswand of een vals plafond plaatsen. Met de Gyproc Metal Stud-profielen of het PlaGyp-plafondsysteem heb je dat zo voor mekaar.
 2. Gipsplaten
  De gipskartonplaten van Gyproc zijn zeer kwalitatief, licht en makkelijk en snel te plaatsen. Voor iedere binnenruimte (badkamer, zolder, garage, keuken, living, …) en toepassing (plafondpaneel, isolatieplaat, …) bestaat er een geschikte gipskartonplaat. Ontdek hier het volledige assortiment gipsplaten.
 3. Toebehoren
  Van schroeven tot voegband, pluggen en gereedschap: Gyproc-platen afwerken doe je met de juiste toebehoren van Gyproc. Alleen dan ben je zeker van een topresultaat.
 4. Voegmiddelen
  De Gyproc voegproducten zorgen voor een perfecte voegafwerking bij gipsplaten. Zo kan je probleemloos voegen tussen gipsplaten opvullen met een effen geheel als resultaat. Afhankelijk van je voorkeur kan je werken met een voegproduct in poedervorm of een kant-en-klare voegpasta.
 5. Lijmen en primers
  Wil je Gyproc-platen behangen, schilderen of betegelen? Gebruik dan eerst een speciaal samengestelde primer of lijm.

Makkelijk en snel

Deze 5 originals garanderen je een makkelijke en snelle plaatsing, een eenvoudige afwerking en een optimaal eindresultaat. Daarnaast heeft Gyproc nog tal van andere belangrijke voordelen die je kunt ontdekken op de ‘Alle 5 website’. In de rubriek Nieuws & Tips helpt Gyproc je bovendien op weg om onder andere je zolder te isoleren en af te werken, een vals plafond te plaatsen, … In het Gyproc-assortiment vind je dus álle producten voor de perfecte afwerking van je woning.


Meer info: Doehetzelfgyproc.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in