Aanbevolen partners

Logo KNX BE
All vac
Elektrotechnieken

Goedemorgen / Goedenacht

Wie heeft er nog niet van gedroomd om het leven in het huis te vereenvoudigen? Wie heeft er nu nog nooit gedacht aan een toestel dat tegelijkertijd de woning opent of sluit? Of aan een technologie die de lichten op commando uit- of aanschakelt? Somfy biedt al deze dromers de ideale oplossing en komt hun dromen tegemoet met Skitter io, de nieuwe draadloze afstandsbediening. Je arm richten en klikken is het enige dat je nog te doen staat…

 

Je eigen scenario’s voor het leven in huis creëren

Met Skitter io praten we niet zomaar van een afstandsbediening, maar van een draadloze afstandsbediening (dus zonder enige aansluiting). Met slechts één klik speelt Skitter io de scenario’s die vooraf werden ingesteld.

Ieder scenario kan een veelvoud aan van op afstand bestuurde producten tegelijkertijd activeren. Onder deze producten vallen rolluiken, zonweringen, verlichting, enz. Een scenario zorgt er dus voor dat je de geschikte sfeer kan oproepen, wanneer je dat ook wilt!


Het welzijn als eerste bekommernis

Skitter io is dus uiterst praktisch! Bovendien kan hij geplaatst worden waar hij in functie van de vooraf ingestelde scenario’s het meest nuttig lijkt.


Op het nachtkastje:

Het scenario “Goedenacht” maakt het mogelijk om de rolluiken te sluiten, de deuren te vergrendelen en de verlichting in het volledige huis uit te schakelen. Het scenario “Goedemorgen” opent de rolluiken, verlicht de badkamer, de gang en de keuken.


In de woonkamer:

Het scenario “Tv” doet de rolluiken in de woonkamer zakken en schakelt een indirecte verlichting aan om een beter visueel comfort te bereiken. Het scenario “Avondje terras” steekt de buitenverlichting en de verlichting in de tuin aan en laat de zonwering, die u beschermt tegen de nachtvochtigheid, zakken.


Vlakbij de voordeur:

Het scenario “Vertrek” sluit de rolluiken van de benedenverdieping en dooft de lichten. En het scenario “Aankomst” opent de luiken, verlicht de gang, de keuken en de woonkamer.


Altijd bij de hand!

Skitter io kan overal geplaatst worden – waar het jou het meest gepast lijkt. Dankzij het magnetische deel kan hij zelfs aan de muren bevestigd worden!

De Skitter io kan zelfs twee scenario’s opslaan – om het leven van de gebruikers nog verder te vereenvoudigen. Voor zij die het hele huis wensen uit te rusten met Skitter io, belet er niets of niemand hen om er meerdere aan te kopen. De verschillende kleuren zorgen ervoor dat je ze gemakkelijk herkent en geven bovendien een kleurrijke touch aan je huis!

 

Meer info: Somfy

Lees ook: Wat is automatisatie?

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in