Aanbevolen partners

Logo KNX BE
All vac
Elektrotechnieken

Glystro brengt beweging in het interieur

Gordijnen behoren niet langer tot het decor, maar brengen het huis tot leven. Met de elektrische gordijnrail Glystro voegt Somfy een nieuwe dimensie toe aan het hedendaagse wooncomfort.

Glystro - de Somfy-gordijnrail met motor - zorgt niet alleen voor het ultieme wooncomfort, maar ook voor extra veiligheid én decoratie.
Met één simpele druk op de afstandsbediening (of volautomatisch) open of sluit je de gordijnen – waar en wanneer je maar wil. Daarbij is zelfs een instelbare tussenpositie mogelijk. De elektrische motor garandeert bovendien een fluisterstille werking. En dankzij de draadloze RTS-technologie (Radio Technology Somfy) kan je met één beweging niet alleen gordijnen maar ook zonwering en rolluiken sturen tot maar liefst 20 m in en rond de woning.

In veilige handen
Dankzij een tijdklok openen of sluiten je gordijnen op vooraf ingestelde tijden. Zo maakt de woning altijd een bewoonde indruk, bescherm je je interieur tegen ongefilterde zonnestralen en krijgen indiscrete blikken geen kans. Ook hoef je je delicate stoffen niet langer aan te raken en blijven ze dus langer mooi en fris. Maar met de automatische ontgrendeling kan je natuurlijk altijd de gordijnen handmatig openen en sluiten. Glystro werkt met 24 V, en is dus uiterst veilig en betrouwbaar. Bovendien kan je rekenen op 5 jaar garantie voor de gordijnrail, de motor en de bijhorende bediening.

Licht als decoratief element
Via de afstandsbediening kan je vlot de gewenste lichtinval bepalen naargelang je stemming of behoefte. Je kan Glystro ook perfect inpassen in elk interieur en elke situatie: enkele of dubbele gordijnen, wand- of plafondbevestiging... De maximale raillengte bedraagt 5 m, en met een koppelstuk 10 m. Of je nu zware klassieke gordijnen hebt of moderne lichte stoffen, de vuistregel met betrekking tot belasting van de rail is altijd maximaal 60m2 gordijnstof (bij 500 g/m2)

Samengevat: Glystro is een moderne gordijnrail met motor die – zoals de naam doet vermoeden: glystro is Grieks voor glijden – een perfecte beweging creëert.
Meer info: Somfy.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in