Aanbevolen partners

LOGO Huysman Bouw sleutel op de deur
Sleutel-op-de-deur

Dewaele investeert verder in lage energiewoningen

Met meer dan 50 jaar ervaring blijft Dewaele haar toewijding op vlak van innovatie, kwaliteit en technische expertise bevestigen. Voor 2011 staan 2 nieuwigheden in de steigers:

  • een vernieuwd, uniek wandconcept in houtskeletbouw
  • een nieuwe kijkwoning.


Een integrale oplossing dankzij een vernieuwd wandconcept.

De energiezuinige woningen van Dewaele meten zich met de allerbeste, dat blijkt al jaren uit het uitstekende E-peil en de sterke K-waarde. In 2011 gaat Dewaele nog een stap verder door uit te pakken met een vernieuwd wandconcept dat als integrale oplossing kan dienen voor lage-energie- én passiefwoningen.

Reeds geruime tijd is Dewaele bezig met het uitwerken van nieuwe dimensies rond lage-energie en passiefwonen. Houtskeletbouw leent zich immers perfect tot het bouwen van passief of lage energie woningen.En daarin pakt Dewaele uit met een nieuwe, unieke buitenwand waarbij gewerkt wordt met Kingspan isolatie. Dit isolatiemateriaal combineert ecologische eigenschappen met een extreem goede isolatiewaarde.
Hierdoor wordt de totale wanddikte beperkt en blijft er meer leefruimte over. In combinatie met de inspanningen op vlak van luchtdichtheid en een nieuw, zelf ontwikkeld raamsysteem laat deze wandopbouw Dewaele Bouwbedrijven toe om op een eenvoudige manier lage-energie of zelfs
passiefwoningen te bouwen.


Een nieuwe kijkwoning.

Ecologisch verantwoorde ingrepen zal u ook terug vinden in de nieuwe kijkwoning die Dewaele bouwt in Werchter. De hierboven vermelde vernieuwingen krijgen hun toepassing in deze state-of-art kijkwoning. Deze realisatie, voorzien in het najaar van 2011, zal dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan. Bezoek de website van Dewaele Bouwbedrijven (dewaele.be) om hier binnenkort meer nieuws over te ontvangen.

Meer info: Dewaele bouwbedrijven

 

Dewaele bouwbedrijven - Paleis 5 - Stand 205

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in