Bouwwerken
Coronavirus / COVID-19

Deceuninck deelt pakketten met mondmaskers uit aan klanten

Deceuninck, producent van kunststof en aluminium bouwprofielen, wil in tijden van nood zijn steentje bijdragen aan de heropstart van de sector. Het bedrijf verstuurt duizenden maskers naar zijn klanten, zodat ook zij zich optimaal kunnen voorbereiden op een veilige en correcte herneming van hun activiteiten.

Geen enkel bedrijf blijft gespaard van de coronacrisis. Maar na enkele weken van strenge maatregelen proberen bedrijven wereldwijd de draad opnieuw op te pikken. Deceuninck wil na het doorvoeren van de nodige maatregelen in zijn productie, eveneens bijdragen aan de herneming van de activiteiten van zijn klanten.

Om hun heropstart een duwtje in de rug te geven, verstuurt het bedrijf duizenden pakketten met mondmaskers naar zijn klanten in West-Europa. Deceuninck wil daarmee zijn steentje bijdragen om de sector opnieuw te laten herleven, maar benadrukt daarbij dat elk bedrijf ook eigen maatregelen moet uitwerken, aangepast aan de situatie ter plaatse en de geldende regelgeving.

Sinds de tweede helft van april hernemen ook bij Deceuninck de activiteiten. Na een grondige ontsmetting van de productiehallen werden de extrusielijnen geleidelijk weer opgestart. Het personeel kreeg via een flyer duidelijke richtlijnen over welke maatregelen er moeten worden gevolgd. Productiebrigadiers fungeren nu als gezondheidsambassadeurs en volgen alles nauwgezet op om de veiligheid van alle medewerkers optimaal te garanderen.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in