Bouwwerken

Bouwbedrijf Van Tornhaut heeft De Plezantste Werf van 't Land!

Auteur: Bouwunie

Bouwbedrijf Van Tornhaut uit Aalter heeft in de Molenstraat in Eeklo De Plezantste Werf van 't Land. Zo kronen ze zich tot winnaar van de gelijknamige wedstrijd van Bouwunie en Liantis in samenwerking met TOPradio. Het groepsgevoel en de toffe sfeer op de werf gaven voor de jury de doorslag. "Met zo'n 40 man werken ze in Eeklo samen aan het project Molenpark. Goed voor 76 stads-en parkappartementen, 13 gezinswoningen, twee handelspanden en ondergrondse garages. Een gigantische werf dus waar goede communicatie, samenwerking en teamspirit enorm belangrijk zijn. En laat deze ingrediënten nu net in overvloed aanwezig zijn op deze werf", aldus Bouwunie-topman Jean-Pierre Waeytens en Liantis-regiomanager Kris Baetens. Het einde van de ruwbouwwerken valt bovendien samen met het bouwverlof, voor Van Tornhaut reden te meer om te feesten. Om de overwinning te vieren, komen Bouwunie en Liantis vandaag op de middag op de werf langs met frietjes en hamburgers. TOPradio-DJ's Jeroen en Koen zetten tussen 12u en 14u de boel op stelten met een live-set. En iedereen mag zijn veiligheidsschoenen inruilen voor een set comfortabele strandslippers.

Met de wedstrijd De Plezantste Werf willen Liantis en Bouwunie de bouw positief in de kijker zetten en zowel de werkgevers als de werknemers in de bouw bedanken voor hun inspanningen. "Het is in de bouw niet altijd gemakkelijk. Je bent van veel zaken afhankelijk, zoals het weer, de conjunctuur, de wereldpolitiek... Denk maar aan wat het afgelopen werkjaar allemaal is gebeurd. Een feestje met het bouwverlof in zicht is daarom zeker op zijn plaats", besluiten Bouwunie en Liantis. Bouwbedrijf Van Tornhaut haalde het trouwens van andere finalisten SC Steelframes, Marissen, Solide&WaterPROOF en Gebroeders Wille.

7 op 10 bouwbedrijven organiseren sowieso iets Traditioneel organiseren 7 op 10 bouwbedrijven sowieso een barbecue, teambuilding of iets anders om het bouwverlof samen in te zetten. Met de wedstrijd doen Liantis en Bouwunie er graag een schepje bovenop.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in