Aanbevolen partners

Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
bulex
X²O logo
Logo Bosch
Sanitair

Constante waterdruk met MHIL centrifugaalpomp van Wilo

Wilo stelt de oplossing voor een zwakke waterdruk voor: een MHIL centrifugaalpomp uitgerust met Wilo-ElectronicControl frequentiesturing. Je sluit het pompsysteem aan op de waterleiding en krijgt zo van kelder tot zolder een constante hoge waterdruk, tot 5 bar.

De pomp combineert een duurzame techniek met een eenvoudig instelbare elektronische sturing, waardoor de pompgroep zich telkens aanpast aan het gewenste debiet. Zo krijg je lagere verbruikskosten.

Daarnaast is het pompsysteem opvallend stil, wat het gebruikscomfort verhoogt.

De pompeenheid kan volledig automatisch werken en is voorzien van een droogloop- en overbelastingsbeveiliging, een automatische resetfunctie en vorstbeveiliging.

Gebruiksvriendelijk display

Het display is gebruiksvriendelijk, met een menu in 7 talen. Een geheugen slaat de gekozen instellingen op, zodat die niet verloren gaan als de stroom uitvalt. Dankzij de ART-functie start de installatie na een storing of stroompanne automatisch op zodra er weer stroom is. Met een maximaal debiet van ongeveer 7 m³/u en een maximale druk tot 5 bar is de pomp erg geschikt voor gebruik in één- en tweegezinswoningen.

Meer info: Wilo

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in