Aanbevolen partners

Logo KNX BE
All vac
Elektrotechnieken

Céliane als samenstelbaar mechanisme

Céliane, één van de paradepaardjes in het assortiment schakelmateriaal van Legrand, is voortaan ook verkrijgbaar als samenstelbaar mechanisme. Concreet betekent dit dat aparte referenties worden gevoerd voor houder, mechanisme en toets.


Het resultaat is schakelapparatuur op maat en nóg meer vrijheid bij het inrichten van je interieur. Afhankelijk van de functie selecteer je het eigenlijke mechanisme bijvoorbeeld een wisselschakelaar met verklikker en de houder bijvoorbeeld met klauwen. Daarbij heb je de keuze uit een toets in wit, titaniumkleur of antraciet.
Voor de afdekplaat is de keuze bijzonder uitgebreid. Verschillende afwerkingen (bv. naturel of frosted) met telkens diverse kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van taupe of pompelmoes? De afdekplaten worden trouwens aangeboden in modellen voor één tot vier mechanismen, met onderscheid in hartafstand en voor verticale of horizontale plaatsing.
Voor alle duidelijkheid: het Céliane schakelmateriaal is er voortaan in samenstelbare uitvoering, maar blijft ook verkrijgbaar als compleet systeem.
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in