Aanbevolen partners

LOGO Huysman Bouw sleutel op de deur
Sleutel-op-de-deur

BIK legt eerste steen voor 8 energiezuinige MODUS-woningen

Op 3 april leggen BIK Woningen en de gemeente Goutroux (Charleroi) de eerste steen voor een nieuw bouwproject met compacte, moderne, comfortabele, energiezuinige en betaalbare woningen.
Sinds enkele jaren heeft BIK Woningen zijn focus gelegd op betaalbaar wonen. Een goed voorbeeld hiervan is project in Goutroux met 8 eigentijdse, trendy en kwaliteitsvolle MODUS woningen. Deze uiterst competitief geprijsde woningen bieden een optimale indeling en een maximale benutting van de bouwoppervlaktes zonder in te boeten aan de gekende BIK kwaliteit.

Deze woningen zijn niet alleen betaalbaar door hun kostprijs, ook nadien (indirecte betaalbaarheid) bespaart u heel wat centen doordat de energiefactuur bijzonder gunstig uitvalt, dankzij hun lage E en K-peil.
MODUS concept richt zich vooral tot jonge starters, eenpersoonsgezinnen, alleenstaanden met één kind en mediorenkoppels die kleiner wensen te wonen. Deze compacte woningen bieden namelijk een perfect alternatief voor de oudere vaak niet-energiezuinige woning met tal van renovatiekosten alsmede voor het appartement.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in