Aanbevolen partners

Logo KNX BE
All vac
Elektrotechnieken

Belgacomtarieven gaan in oktober weer stijgen

Een aantal tarieven van telecomoperator Belgacom stijgen vanaf 1 oktober met zo'n 2 à 4 procent. De prijs van een nationaal gesprek naar een vast nummer van Belgacom zal in de piekuren 0,056 euro en in de daluren 0,028 euro kosten.


Dat is een stijging met 2,56 procent, maar: "ondanks de recordinflatie van dit jaar slagen we erin de tarieven voor Belgacom TV en ADSL te handhaven, en bellen tijdens 'Happy Time' gratis te houden", stelt Belgacom trots.

Telefoon huren
Dat laatste is niet helemaal waar. In de piekuren stijgen de gesprekken naar Belgacomnummers met 'Happy time' met ruim drie procent, tot 0,32 euro. In de daluren en de weekends blijft 'Happy time' het wel gratis.
Ook gesprekken naar de concurrentie worden duurder. De oproepen naar Telenet en Versatel stijgen met zo'n 2 procent. Wie een telefoontoestel wil huren, moet zelfs 4 procent meer betalen dan voorheen. Ook de prijs van de comfortdiensten stijgt.

Inflatie
Het bedrijf stelt dat "de prijsstijgingen van 1 juli en 1 oktober 2008 ruim beneden de inflatie sinds 1 januari 2007 blijven", maar het is wel de tweede stijging op korte tijd. Begin deze maand verhoogde Belgacom de tarieven voor binnenlandse gesprekken met 3 procent. Ook tarieven van buitenlandse gesprekken stegen met 2,9 procent.
Ook de tarieven van een aantal abonnementen gaan met ruim 2 procent de hoogte in. De volledige lijst van de Belgacomtarieven vindt u op de website van Belgacom.

Bron: Het Belang van Limburg

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in