Aanbevolen partners

Helixe
Forbo flooring
Afwerking

BealMortex: bekleding van vloer tot plafond

Beal stelt zijn innoverende producten voor die zowel aan de eisen van nieuwbouw als van renovatie beantwoorden. BealMortex® van de vloer tot het plafond, of toch bijna.
 

BealMortex® Color is een multifunctionele waterdichte laag, die gebruikt wordt voor de bekleding van oppervlaktes op minerale basis (vloeren, muren, natuurlijke bekkens, werkbladen,…). Zijn veelzijdigheid en brede toepassingsgebied is meteen ook zijn grootste troef.
BealMortex® Color is inzetbaar als een 'tadelakt'-effect (maar met meer weerstand en stevigheid) of als gepolijst beton (met een nog soepeler gebruik). Daarnaast is BealMortex® Color terug te vinden voor de uitvoering van vloeren, muren en meubilair, maar dankzij zijn waterdichte eigenschappen ook steeds meer in keukens en badkamers. Door zijn samenstelling is dit product probleemloos aan te brengen op diverse ondergronden zoals oud tegelwerk, polyurethaanplaten, MDF-platen, oud meubilair (tafels, kasten, haarden,…) enz.
Hiermee zijn alle toepassingen mogelijk: in alle tinten, alle afwerkingen, alle verschijningsvormen. Voor een optimale bescherming zijn er specifieke producten, afhankelijk van het gebruik (olie, zeepolie, vernis, was…). Kortom, BealMortex® Color maakt het mogelijk om je interieur naar eigen smaak vorm te geven, maar zonder ingrijpende werken of forse investeringen.

Technische versie

BealMortex® Etanche is een vochtbestendige laag die gebruikt wordt om oppervlaktes op minerale basis (fundamenten, kelders, zwembaden,...) waterdicht te maken. BealMortex® Etanche is tegenwoordig heel in voor de uitvoering van zwembaden met een exclusief karakter waarbij de kleur tot in de massa gedrongen is.
Dankzij zijn flexibele gebruik is de waterdichte BealMortex® Etanche ook geschikt voor ruimere en complexere toepassingen: zwembaden, buitenmuren, natuurlijke bekkens, fonteinen, binnen- en buitenmeubelen, terrassen, muren in water enz.

Het assortiment Bealmortex® is verkrijgbaar op BATIBOUW 2011, paleis 9, stand 309.
 

Info: www.beal.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in