Aanbevolen partners

Logo KNX BE
All vac
Elektrotechnieken

Abitana presenteert miniatuur audioversterker voor DIN-rail

Abitana breidt zijn gamma uit met een unieke miniatuur audioversterker voor DIN-rail montage. Hij past in de palm van je hand, maar verbaast elke muziekliefhebber met zijn dynamische en gedetailleerde muzikale geluidsweergave.


De ABI-MM1001S40 is een 2x20W RMS klasse D stereo versterker die klasse AB HiFi kwaliteit en klasse D efficiëntie verenigt. De versterker werkt met een 14VDC voeding, is voorzien van in/uitschakel functie, extern stuurbare volumeregeling, klik- en pop onderdrukking en is uiteraard kortsluitvast en thermisch beveiligd.
Verder heeft de versterker een line-level-audio in- en uitgang op de voorzijde van de module onder de vorm van 3,5mm stereojacks. Luidsprekers worden aangesloten via veercontacten die zich eveneens op de voorzijde van de module bevinden.


Eenvoudige aansluittechniek

Als onderdeel van Abitana’s Smart Music multiroom muzieknetwerk worden de aansluitscenario’s met deze nieuwe versterker flink uitgebreid, anderzijds werd de aansluittechniek vereenvoudigd dankzij een multifunctionele RJ45 aan de bovenzijde van de versterker. De aansturing gebeurt door een Smart Music Radio & Controle Module, al dan niet vervolledigd met een 5-zone Multiroom Multisource Module. Opvallend is dat de versterking ook geregeld kan worden door een remote volume potentiometer of door een 0 tot 10 Volt signaal van een third party domotica systeem naar wens.

De ABI-MM1001S40 is de opvolger van de huidige versterkers (ABI-MM1001S06 en ABI-MM1001S22) en overtreft zijn voorgangers op alle vlakken. Dankzij de DIN-rail montage en zijn plug-and-play aansluittechniek is de nieuwe versterker in een oogwenk geïnstalleerd. De miniaturisatie staat garant voor efficiënt plaatsgebruik in de patchkast of laat eenvoudige montage in plafond of holle wand toe.


Meer info: Abitana

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in