Decoratie

Wat zijn de beste webshops om interieuraccessoires te kopen?

Veel mensen willen het liefst accessoires voor in hun interieur kopen in een fysieke winkel, net zoals ze ook doen met een Paysafecard kopen. Desondanks hoeft dit niet beslist. Net als Neosurf kopen op het internet, kun je ook ontzettend veel spulletjes voor in je woning online aanschaffen. Dit heeft natuurlijk als nadeel dat je het product niet in het echt hebt gezien voordat je een aankoop doet, maar aan de andere kant biedt het ook voordelen. Zo zou je kunnen betalen met Paysafecard, Neosurf of Transcash, terwijl het mogelijk tevens kan leiden tot een geldbesparing. Kijk daarom eens op de onderstaande sites en wellicht vind je een paar prachtige interieuraccessoires!

Etsy 

Als je van grote winkels en generieke vondsten ineenkrimpt, probeer dan een unieke handgemaakte of vintage accessoire te vinden voor je interieur op Etsy. Het is altijd leuk om door de kleine ambachtelijke winkels en verzamelpagina's te bladeren op zoek naar unieke stukken zoals Marokkaanse tapijten, rieten meubels en unieke kunst. Als je een specifiek idee in gedachten hebt, is Etsy ook de thuisbasis van tal van artiesten en ambachtslieden die aangepaste projecten maken. Deze producten zijn stuk voor stuk door particulieren gemaakt, dus je helpt met een aankoop op deze site de gewone burger. 

Overstock

Beschouw Overstock als je reflexmatige reactie wanneer je plotseling denkt: "Ik heb een vloerkleed nodig!" of "een bank!" of "een boekenplank!" Met extreem concurrerende prijzen die vaak niet te kloppen zijn, zuigt Overstock je naar binnen met hun enorme scala aan stijlen en kleuren in bijna elk product. Je zult ook genieten van hoe gemakkelijk het is om te winkelen: de filters van de site maken het belachelijk eenvoudig om te navigeren en precies te vinden wat je zoekt. Deze webshop bezorgt bovendien naar België, dus je kunt direct beginnen met het shoppen op Overstock!

Anthropologie

Je kent Anthropologie misschien van hun kleding en accessoires, maar wist je dat je ook woonaccessoires kunt kopen op deze site? Je moet zeker niet hun assortiment aan interieurspulletjes missen! Van beddengoed en vloerkleden tot decoratieve accenten, er zijn talloze opties om uit te kiezen die allemaal een grillig, leuk en stijlvol tintje aan je ruimte geven. Hoewel grote meubelstukken een hoog prijskaartje hebben, kun je ook een meer budgetvriendelijke inrichting vinden. Anthropologie is bovendien veel samenwerkingen aangegaan met allerlei bekende ontwerpers en artiesten, dus wellicht kun je in deze webshop een design item vinden dat echt een eyecatcher wordt in je woning.

High Fashion Home

Heb je wat designinspiratie nodig terwijl je winkelt? High Fashion Home laat je bladeren door volledig ingerichte kantoor- , woonkamer-, slaapkamer- en eetkamerideeën om de bal aan het rollen te krijgen. Onder elke afbeelding vind je links naar de exacte producten die worden weergegeven. Dit is geweldig, want hoewel het leuk is om je het leven voor te stellen dat je zou kunnen leiden met je nieuwe groene bank, kan het moeilijk zijn om erachter te komen met welke andere stukken je hem kunt stylen. High Fashion Home helpt je hierbij!

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in