Decoratie

Maak jouw interieur compleet met leuke details en accessoires!

Je hebt net je huis gerenoveerd en ingericht, maar het voelt nog steeds niet helemaal af? Of je hebt nood aan verandering? De juiste details en accessoires toevoegen kan een grote impact hebben op de sfeer en uitstraling van elke ruimte in jouw huis. In dit artikel vind je tips over hoe je jouw interieur volledig kan veranderen en compleet kan maken door verschillende soorten accessoires te gebruiken.

Maak jouw woonkamer uitnodigend

De woonkamer is dé plek waar je veel tijd doorbrengt, dus het is belangrijk dat deze er gezellig en uitnodigend uitziet. Een simpele manier om dit te doen is door kussens en plaids op de bank te leggen. Dit zorgt niet alleen voor extra comfort, maar ook voor extra kleur en textuur in de ruimte. Verder kan je een vloerkleed toevoegen om de kamer wat meer warmte en gezelligheid te geven. Wil je een persoonlijk tintje toevoegen? Dan kan je koffietassen bedrukken met een leuke quote of afbeelding die past bij jouw stijl. Zo kan je elke dag op een leuke manier koffie drinken in jouw sofa!

Breng persoonlijkheid in jouw keuken

De keuken is een ruimte waar je vaak veel tijd doorbrengt en waar veel activiteiten plaatsvinden. Een leuke manier om wat persoonlijkheid aan de ruimte toe te voegen is door gebruik te maken van gepersonaliseerde drinkflessen. Deze kunnen niet alleen handig zijn om mee te nemen naar kantoor of de sportschool, maar ze zien er ook nog eens leuk uit. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een gepersonaliseerde drinkfles met jouw naam erop of met een foto van je huisdier. Daarnaast kan je kruidenplanten toevoegen aan de vensterbank of een fruitschaal op de keukentafel zetten om wat kleur en leven aan de ruimte toe te voegen.

Houd jouw slaapkamer gezellig

De slaapkamer is een plek waar je tot rust wilt komen en je wilt ontspannen. Hoe kan je de sfeer in jouw slaapkamer versterken? Simpel, dat kan je doen door sfeervolle details en accessoires toe te voegen. Zo kan je kiezen voor een mooi dekbedovertrek met een zacht materiaal en een mooie kleur of print. Daarnaast kan je een nachtkastje plaatsen met een lampje erop om wat extra sfeer te creëren. Ook kun je een mooie spiegel ophangen om de ruimte groter te laten lijken en extra licht te weerkaatsen. Hou je van planten? Dan kan je een paar planten neerzetten om wat extra leven en kleur in de kamer te brengen.

Zorg voor ontspanning in jouw badkamer

De badkamer is een ruimte waar je misschien niet veel tijd doorbrengt, maar waar je wel tot rust wilt komen en je wilt ontspannen. Een eenvoudige manier om dit te doen is door kaarsen en geurstokjes te voorzien. Dit zorgt niet alleen voor een fijne geur, maar ook voor een ontspannen sfeer. Verder kan je een paar mooie handdoeken ophangen en een badmat neerleggen om de ruimte wat meer kleur en textuur te geven. Er zijn zoveel accessoires en details die jouw interieur compleet kunnen maken. Dus waar wacht je nog op? Doe inspiratie op en breng al jouw ideeën tot leven!

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in