Zwembad

Hoe kies je een goed Bestway zwembad uit?

Een zwembad in je tuin is natuurlijk heerlijk. Je kinderen kunnen er lekker in spelen, je kan er met vrienden in genieten of gewoon lekker een duik nemen als je thuis komt. Nu hoef je daar natuurlijk niet direct een ingegraven zwembad voor te hebben. Je kunt ook gewoon een opzet-zwembad kopen, die tegenwoordig ook van zeer goede kwaliteit kan zijn. Neem de Bestway zwembaden. Dit zijn zeer makkelijk op te zetten zwembaden met veel voordelen. Uiteraard zijn deze verkrijgbaar bij De Zomerspecialist. Hieronder gaan we ernaar kijken.

Wat is kenmerkend voor de Bestway zwembaden?

Een Bestway zwembad heeft een aantal kenmerken, ondanks dat er veel verschillende modellen zijn. Ze zijn allemaal gemakkelijk in gebruik (zeker bij het opzetten), geschikt voor vrijwel elke tuin en laagdrempelig. Daarnaast is de kwaliteit goed en krijg je er vaak een pomp en een trapje bij.

Uit welk type Bestway zwembaden kan ik kiezen?

Zoals al gezegd zijn er veel verschillende zwembaden van Bestway. Je hebt verschillende vormen, zoals ovaal, rond en rechthoekig. Hierdoor kun je kiezen wat het beste in jouw tuin past. Je hebt ook modellen die als complete set komen, dus met pomp en dat soort zaken, zodat je deze niet meer los hoeft te kopen. Daarnaast heb je nog een aantal verschillende modellen.

De Bestway Steel Pro zwembaden zijn wat compacter en daarmee geschikt voor de kleinere ruimtes. Ook voor jonge kinderen is dit zwembad heel geschikt. Als je liever een wat groter zwembad wil, is het Bestway Power Steel zwembad een goede optie. Deze heeft ook een hoogwaardige kwaliteit en daardoor een nog langere levensduur. Je kunt dit zwembad krijgen in verschillende vormen en afmetingen. Het hoogwaardige frame heeft een seal & lock system, waardoor je de stukken makkelijk aan elkaar kunt koppelen. Door het handige ontwerp en de hoogwaardige kwaliteit kun je jarenlang van dit zwembad genieten. Met accessoires, zoals een filterpomp kun je er nog langer en meer van genieten. Hierbij een Bestday afdekzeil kopen zodat je zwembad altijd schoon blijft.

Een Bestway zwembad opzetten

Een van de grote voordelen van een Bestway zwembad is dus het feit dat ze zeer makkelijk zijn op te zetten. Die naam hebben deze zwembaden en dat klopt ook, kunnen we stellen. Hoe lang het precies duurt hangt met name af van het type zwembad dat je hebt. De Bestway Steel Pro en Bestway Power Steel zijn echter beide zeer gemakkelijk op te bouwen, met name door het gebruik van het frame van metaal. Je hoeft eigenlijk alleen maar de basisinstructies te volgen, de rest wijst zich vanzelf. Wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

  1. Zoek allereerst een mooie plek uit, spreid het zeil hieronder als je wil en leg alle onderdelen handig klaar rondom de uitgekozen plek.
  2. Begin met het opzetten van het frame. Vervolgens kun je de liner klaar maken en daarna een filterpomp aanschaffen.
  3. Het zwembad is nu al klaar en kan gevuld worden met water. Eerst moet je een klein laagje water in het zwembad zetten, van ongeveer 1 of 2 centimeter. Vervolgens kun je de liner strak trekken en de rust van het zwembad vullen.
  4. Vul het zwembad tot aan de aangegeven lijn en je kunt genieten van je zwembad!

Uiteraard zijn de zwembaden van Bestway te verkrijgen bij De Zomerspecialist! De Bestway Power Steel zwembaden zijn een zeer populaire optie voor alle tuinen!

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in