De verhuisgids

De extra opties van verhuisfirma's

Verhuizen: het blijft een stressvolle periode waarin veel geregeld moet worden. Wist je dat een verhuisfirma veel meer doet dan alleen de inboedel van A naar B brengen? Een verhuisfirma biedt vele extra diensten om zo nog meer zorgen uit handen te nemen! In dit artikel lees je alles hierover.

Meubeltransport

De bekendste in het rijtje van verhuisdiensten is natuurlijk meubeltransport. Verhuisfirma’s zorgen ervoor dat jouw inboedel veilig wordt vervoerd naar jouw nieuwe woning. De verhuizers beschikken over de juiste kennis en materialen om ervoor te zorgen dat de meubels niet beschadigen tijdens het transport.

Op zoek naar nog meer informatie over verhuizen en alles wat daarbij komt kijken? Dat lees je in de verhuisgids.

Verhuislift of verhuiswagen huren

Bij een verhuisfirma kun je terecht om een verhuislift of verhuiswagen te huren. Dit kan zowel met of zonder verhuizers. Een verhuisfirma beschikt over een groot wagenpark met allemaal verschillende verhuiswagens. Zo is er altijd een geschikte voor jouw verhuis.

Liftservice

Verhuis je naar een bovenwoning? Dan is een verhuislift onmisbaar. Hierdoor hoef je niet met je inboedel de trap op en neer. Wanneer je gebruik maakt van de liftservice van een verhuisfirma, heb je automatisch hulp van een verhuizer. Zo weet je zeker dat je spullen onderweg naar boven niet beschadigd raken.

Inpakservice

Wanneer je gebruik maakt van de inpakservice van een verhuisfirma, pakken de verhuizers al je spullen in. Het is natuurlijk mogelijk om zelf ook mee te helpen. Bijkomend voordeel is dat je zelf geen verhuisdozen, tape en inpakmateriaal hoeft te kopen: dit wordt geregeld door de firma. Na afloop nemen zij dit zelf weer mee.

Montageservice

Je kunt een verhuisfirma ook laten helpen met het demonteren en monteren van je meubels. De verhuizers beschikken over het juiste gereedschap en weten precies hoe zij de meubels weer moeten monteren.

Inboedelopslag

Wanneer je bijvoorbeeld verhuist naar een tijdelijk onderkomen, is het mogelijk je inboedel op te slaan bij het verhuisbedrijf. Dit kan tijdelijk, maar ook voor een langere periode. Je inboedel wordt veilig, warm en droog opgeslagen.

Piano, wasmachine en kunst verhuizen

Het verhuizen van een piano, wasmachine of kunst vergt een speciale aanpak. Dit kun je gerust uit handen geven aan een verhuisfirma. Zij hebben veel ervaring en weten precies hoe dit zo veilig mogelijk en zonder beschadigingen gedaan moet worden.

Klusservice en bezemschoon opleveren

Voor kleine klussen zoals het verwijderen van vloerbedekking, het bijwerken van schilderwerk of het dichten van gaten in de muur kun je door een verhuisfirma laten doen. Ook het bezemschoon opleveren van je woning is iets wat verhuisfirma’s graag voor je doen.Je huis is in een mum van tijd klaar voor oplevering: zo kun jij je focussen op je nieuwe woning! Meer weten over de diensten van een verhuisfirma? Neem een kijkje op Dirk Vervaet!

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in