Nadenken over bouwen
Sanitair
Verwarming
Renoveren

Condensatieketels met efficiënt comfort

Auteur: Bulex

Een betrouwbaar systeem voor verwarming en warm water geeft gemoedsrust en dagelijks comfort. Met een nieuwe serie condensatieketels maakt Bulex het jou nog gemakkelijker, met een zuinigere werking er bovenop.

Vier nieuwe sterren in het Bulex-gamma

De nieuwe ketels zijn helemaal klaar voor de toekomst. FlameFit is de belangrijkste vernieuwing. Die maakt de vier toestellen uiterst efficiënt en meteen ook opmerkelijk zuinig. Het kloppende hart van de ketels analyseert de verbranding voortdurend en stuurt de parameters automatisch bij om een optimale werking te garanderen. Jij hoeft enkel van je warme thuis te genieten.

Met vier nieuwe ketels heeft Bulex steeds een ketel die perfect aansluit bij jouw wensen en noden. Ze voorzien je snel, efficiënt en energiezuinig van warm water. Je combineert je ketel met een externe boiler of kiest een ketel met ingebouwde mini-accumulatieboiler. Op maat van jouw dagelijks leven.

  • De IsoDyn³-technologie levert quasi oneindig veel warm water, vanuit twee geïntegreerde boilers van 21 liter. De slimme IsoTwin Condens analyseert dagelijkse gewoontes en stemt er zijn instellingen op af. Voor ultiem warmwatercomfort.
  • Met zijn geïntegreerde MicroFast-technologie voorkomt de ThemaPlus Condens waterverspilling. De mini-accumulatie boiler van 3,2 liter levert op elk moment onmiddellijk warm water met een stabiele temperatuur, ongeacht het aantal aftappunten.
  • Sanitair warm water op de juiste temperatuur, zodra de kraan open gaat. Met de moderne AquaFast-technologie, met voorverwarmde platenwisselaar, stroomt in no-time warm water uit het aftappunt. Dat is de sterkte van ThemaFast Condens.
  • Thema Condens AS is de ideale oplossing voor wie enkel verwarming nodig heeft. Met deze ketel ook warm water voorzien? Dan combineer je hem met een externe boiler. Zonder energieverspilling door nodeloze wateropwarming.

Een slimme connectie

Een eenvoudig installeerbare internetmodule maakt je condensatieketel op slag een stuk slimmer. Een geconnecteerde ketel stuur je aan vanop afstand, terwijl je het energieverbruik monitort. Bovendien kan je installateur proactief storingen opsporen en oplossen. Nog voor jij het een graadje kouder krijgt.

Nieuwe ketel kopen?

Meer weten over een specifieke Bulex-ketel? Of vraag je je nog af welk toestel het best bij je past? Laat je gidsen door onze ketelconfigurator.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in