Zwembad

Breng de zon naar jouw tuin met deze tips!

De eerste zonnestralen beginnen te komen. Maar dat betekent niet dat je meteen in je bikini in de tuin gaat liggen. Of dat je meteen een barbecue gaat organiseren met al je vrienden. Dat doe je pas wanneer je een écht zomergevoel hebt doordat de dagen langer en de temperaturen hoger zijn. Het kan natuurlijk ook zijn dat je je graag voorbereid op de zomer die eraan komt en dat je alvast een beetje bruiner wilt zien en wilt genieten van de zon in eigen land. Met de volgende tips en producten van Out at Home breng je de zon naar jouw tuin. Hoe sneller, hoe beter!

Plaats een zwembad dat je makkelijk weer kan opbergen bij minder goed weer

Een zwembad plaatsen klinkt alsof het een enorme hap zou zijn uit je budget. Bovendien lijkt het ook een beetje onbegonnen werk aangezien je er dan een architect bij moet nemen om daarna aan het bouwen te beginnen. Maar een zwembad hoeft niet altijd duur te zijn. En bovendien bestaan er ook zwembaden die je eenvoudig kan installeren en ook weer afbreken als het terug slecht weer is. Een opbouw zwembad bijvoorbeeld kan je ook kopen in grote maten en zet je eenvoudig in je tuin of op het terras zonder dat je moet bouwen. En ook kan je kiezen voor een inbouw zwembad dat op voorhand al afgewerkt is, en enkel nog moet ingegraven worden in je gras.

Maak gebruik van solar zwembadverwarming

Een tweede tip van Out at Home is het gebruik van een zwembadverwarming die werkt aan de hand van een natuurlijke energiebron: de zon. Een solar folie op je zwembad koop je helemaal op de maat van jouw zwembad. Wanneer je deze dus op het water plaatst en de zon schijnt erop wanneer je niet in je zwembad zit, wordt het water vanzelf opgewarmd. Zo hoef je helemaal niets te betalen voor een aangenaam en warm zwembad!

Kies enkele leuke outdoor accessoires

Bij een tuin die helemaal zomer-proof is, horen natuurlijk ook enkele leuke accessoires. Denk maar aan leuk speelgoed voor in het zwembad. Of opblaasbare beesten en matrassen om in het zwembad te leggen. Ook kampeerspullen zijn leuk om in je tuin te hebben staan. Zo kan je optimaal genieten van je tuin en krijg je meteen een echt zomergevoel.

Haal je bikini boven, neem er een drankje bij en geniet van een zonnige tuin

Het laatste dat je moet doen is gewoon je eigen zomerspullen bovenhalen. Neel bijvoorbeeld een bikini en een handdoek, een zomers drankje en een lekker hapje en geniet van de zon in jouw tuin!

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in