Tuinhuisjes/carports
Veranda en terrasoverkapping
Bouwen in de toekomst
Reportage

Efficiënt werken in je outdoor office

Auteur: Renson

De hele dag lang werken zonder je focus, je productiviteit en zeker ook je werkplezier te verliezen? Daarvoor richt je je kantoor toch in onder een Renson terrasoverkapping? Het is niet zomaar een fijne werkomgeving, maar ook een efficiënte locatieswitch. Werken in het groen en in de buitenlucht verlaagt de stress en geeft je energie en inspiratie. Zowel fysiek als mentaal. Niets dat je beter over een energiedip heen helpt dan een frisse neus halen, toch? De buitenlucht maakt je hersenen actiever en creatiever. En dat allemaal met de luxe van een binnenkantoor. Door de daklamellen te kantelen bepaal je zelf hoeveel zon of schaduw je wenst, verwarmingselementen creëren de ideale temperatuur, het perfecte licht komt van de geïntegreerde leds en je zit helemaal beschut tegen de wind door je favoriete zij-invullingen. En dat allemaal in de gezonde buitenlucht? De werkdag kan niet meer stuk.

In je outdoor office adem je op elk moment verse lucht. Die geeft zo letterlijk en figuurlijk zuurstof aan je ideeën. Een brainstorm in je outdoor (home) office, volledige concentratie op een complex dossier of een project bespreken met een klant: je koppelt het nuttige aan het aangename. Zelfs een vergadering met collega’s wordt inspirerender dan ooit. Regenachtig weer of net maximaal genieten van een lekker weertje? Kantel het lamellendak open of dicht, zoals je zelf wil. In de zomer schuif je de wanden zelfs zonder moeite helemaal open. En je staat niet in de file op weg naar je werk, zelfs tijdens de spits. Een handige extra. Wedden dat je nog nooit zo graag naar het werk vertrok?

Ventilatie Renson

Renson

Ventilatie Renson
Misschien sta je er niet elke dag bij stil, maar een goed binnenklimaat is écht belangrijk voor een gezonde en comfortabele leefomgeving. Vandaag brengen we onze tijd vooral binnen door, thuis, op het werk, op school of onderweg. Toch hebben we nog steeds nood aan de voordelen die buitenleven meebrengt, zoals zuive- re lucht, voldoende daglicht en de ideale sfeer om te ontspannen.
Outdoor Renson

Renson

Outdoor Renson
Een Renson buitenkamer heb je om volop te genieten van terras en tuin, het hele jaar door. Het moment dat ze er is, breng je er liefst zoveel mogelijk tijd in door. Of het nu is om te barbecueën met vrienden, van de zon te genieten of in alle rust een stukje me-time of tijd met je familie te beleven, je herleeft als je meer tijd buiten kan spenderen om die leuke momenten te beleven.
Gevelbekleding Renson

Renson

Gevelbekleding Renson
Je creëert je gevelbekleding volgens je eigen smaak. Horizontaal of verticaal laat die zich in de meest uiteen- lopende stijlen inpassen: van klassiek over modern tot hedendaags. Zo creëer je een unieke, stijlvolle, elegan- te en eigentijdse look voor je woning of zaak.
Zonwering Renson

Renson

Zonwering Renson
Efficiënte en dynamische buitenzonwering in de vorm van windvaste doek– zonwering (screens) of structurele zonwering laat je genieten van het beste van de 2 werelden: aangenaam fris in de zomer, lekker warm in de winter. En dat zonder te moeten inboeten aan uitzicht op de tuin.
Renovatiegids Renson

Renson

Renovatiegids Renson
Ventilatie en zonwering vallen immers niet meer weg te denken in hedendaagse renovatieprojecten waar energiezuinigheid en gezond en comfortabel wonen een hoofdrol spelen. Deze gids wijst je alvast de weg naar een slimme en gezonde renovatie met oog voor detail.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in