Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Tuinverlichting

Delta Light zet tuinarchitectuur in de kijker

Verlichtingsproducent Delta Light zet het licht duidelijk op groen. Het Belgische bedrijf introduceert enkele vernieuwende armaturen voor de tuin: van leidende padverlichting over sfeervolle leds tot architecturale vloervormen.
 

LEDS C

Led C leent zich bij uitstek voor oriëntatieverlichting of kan voor een leuk accent zorgen. Je kan kiezen uit een witte, warm witte of blauwe kleur. De afwerking? Geanodiseerde aluminium met gezandstraald diffusorglas.


Basic

Basic maakt deel uit van een ruim assortiment grondinbouwspots. In ronde of vierkante vorm, met of zonder omranding, afgewerkt in aluminiumgrijs of inox, met led of andere lampenbronnen… Een hele reeks mogelijkheden, telkens met een hoge weerstand tegen water en stof.


Carree X

Carree X, in een aluminiumgrijze uitvoering, is een ideaal toestel om in een luifel te verwerken. De waterdichte afsluitklemmen zorgen daarbij voor een optimale bescherming tegen vocht.


Castar

Met Castar bewijst de verlichtingsproducent dat Corian ook alle troeven in huis heeft voor hoogkwalitatieve buitentoepassingen. Door zijn afgeronde vormen zorgt Castar voor een stijlvolle buitenverlichting met een egale lichtspreiding.


Monopol led

Monopol, in de vorm van een smalle balk en open aan de voorzijde, geeft heel gericht licht en zorgt zo voor de noodzakelijke oriëntatieverlichting. Aan de bovenkant van de balk bevindt zich de lamphouder, aan de voorkant afgeschermd door een gelakt inox plaatje. De led-lampbron maakt deze armatuur bijzonder zuinig.


Industrial

Industrial is een kleine lichtsproeier. De spuitkop van het toestel bezit een powerLED van 1 W en heeft een uitstekende IP 68-graad, wat totale waterdichtheid betekent. De doorzichtigheid van het toestel doet de markante kop wonderwel in zijn omgeving verdwijnen. Industrial bestaat als paal, als wandtoestel met 4 koppen en als apart kopje.


Labyrinth

Labyrinth brengt een stukje kunst naar je tuin. Overdag, als de buitenverlichting niet brandt, lijkt deze kunstzinnige verlichting zo uit het museum weggelopen, en ’s avonds zorgt ze voor een uniek lichtspel. Het concept bestaat uit vier aluminium staven die in een molenwiekpositie zijn geplaatst. Resultaat is een verrassend lichtlijnenspel op de grond en een oplichting van de armatuur langs binnen.


Wing

Deze reeks V-vormige wandtoestellen is voorzien van de zeer krachtige T16-buisspaarlamp in 24 W. Voor een iets minder sterke verlichting is er de 4 W powerLED-versie, beschikbaar met op/neerwaartse verlichting, of enkel neerwaarts. De LED-versies zijn verkrijgbaar in warm wit en koud wit licht.


Meer info: Delta Light

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in