Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Tuinafsluitingen

Grenzeloze creativiteit in de tuin met schanskorven

Een decoratief muurtje, een rustelement, een tafel of een bankje,… Vroeger zou je steevast naar hout hebben teruggegrepen voor dergelijke elementen. Betafence biedt vandaag een veelzijdig alternatief met de schanskorf Gabion.


De schanskorven van Betafence is een stabiele korf in gaas die gevuld kan worden met verschillende soorten stenen. Dit muursysteem is een ideaal middel om een natuurlijke uitstraling te geven aan een element in de tuin. De schanskorven zijn bovendien heel gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen.
De vulling van de korven kan ook afgestemd worden op de omgeving of de kleuren in de tuin: de steensoort, de afmetingen, de kleuren,… alles kan naar wens worden aangepast aan de persoonlijke smaak van de gebruiker.
Betafence levert de schanskorven in 2 varianten met verschillende afmetingen: variant 1 meet 500 x 500 x 500 mm en variant 2 meet 1000 x 500 x 500 mm.

De perfecte mix van natuurlijke materialen zoals stenen en de strakke belijning van de schanskorven is erg trendy. Zo kan je eindeloze toepassingen bedenken die je tuin een heel aparte uitstraling geven. Een muurtje in een Japanse tuin rond een strakke rustgevende waterpartij, een moderne plantenbak, een afscheiding tussen twee tuinkamers, of wat dacht je van een tafel met een voet van schanskorven en een blad van blauwe hardsteen?

Meer info: Betafence.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in