Vastgoedmakelaars

Heylen Vastgoed Academy krijgt eigen campus in Herentals

Auteur: Bereal

Om de groei van Heylen Vastgoed te ondersteunen heeft de Antwerpse vastgoedmakelaar deze week extra kantoorruimte in gebruik genomen in Herentals. In een voormalig schoolgebouw in de Wolstraat vinden niet alleen een aantal ondersteunende diensten van de groep onderdak, ook de Heylen Vastgoed Academy krijgt er een vaste stek. Daarmee worden alle opleidingen - én de bootcamp voor mensen die een job in de vastgoedsector ambiëren - samengebracht op een eigen campus.

Heylen Vastgoed pakte onlangs nog uit met een nieuw kantoor in Lommel – het eerste in Limburg – maar daarmee is de expansiedrang van de Antwerpse vastgoedmakelaar nog lang niet gestopt. Om de enorme activiteit op de vastgoedmarkt te kunnen bolwerken én het stijgende aantal medewerkers een eigen stek te kunnen geven, heeft Heylen Vastgoed deze week in de Wolstraat 35 in Herentals de ‘Heylen Vastgoed Hub’ in gebruik genomen.

Centralisatie diensten

“Heylen Vastgoed opende de voorbije twee jaar liefst zes nieuwe kantoren: in Deurne, Mortsel, Brasschaat, Antwerpen-Stad, Sint-Niklaas en Lommel. Daarmee zijn we één van de snelst groeiende vastgoedmakelaars in Vlaanderen. We hebben vandaag 15 kantoren in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Limburg en we verkopen en verhuren woningen in vier Vlaamse provincies. Ook ons personeelsbestand is de voorbije jaren enorm gegroeid. Om al die nieuwe medewerkers een eigen plaats te kunnen geven, hebben we beslist om een aantal diensten te centraliseren in de ‘Heylen Vastgoed Hub’.”

Johan Heylen, zaakvoerder Heylen Vastgoed

Concreet zullen de juridische en financiële dienst, HR en een gedeelte van de nieuwbouwafdeling verhuizen van het kantoor op de Grote Markt in Herentals naar de Wolstraat. Het nieuwe kantoor beschikt ook nog over twee grote vergaderruimtes voor 30 tot 50 personen en een aantal bureaus voor flexwerkers.

“We hadden vooral nood aan een vaste locatie voor het opleiden van nieuwe medewerkers. Heylen Vastgoed is immers bijzonder ambitieus. We willen een optimale dienstverlening blijven garanderen en onderzoeken waar we in de toekomst nog nieuwe kantoren kunnen openen. Om die kantoren te bemannen én al onze klanten een topservice te kunnen blijven bieden, zijn we constant op zoek naar extra medewerkers. De eerste bootcamp, waarmee we mensen zonder een vastgoedachtergrond maar die bijvoorbeeld wel een juridische opleiding genoten naar de sector wilden lokken, was een groot succes en krijgt in januari 2022 een vervolg. De tweede editie van de bootcamp krijgt zijn definitieve stek in de ‘Heylen Vastgoed Hub’.”

Cedric Vanhencxthoven, bestuurder Heylen Vastgoed

Interne opleidingen

In de Heylen Vastgoed Academy krijgen alle medewerkers bijkomend interne opleidingen, onder meer over de veranderende juridische context, maar ook over procedures, schattingen, vlotte werking, gebruik van nieuwe media, IT-ondersteuning, enz.

Bekijk het overzicht van alle vacatures van Heylen Vastgoed, dit zijn er op dit ogenblik 27. De tweede bootcamp start op 17 januari 2022 en zal 15 werkdagen duren. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 30 november inschrijven door een mail te sturen naar [email protected].

Meer info over de bootcamp: www.heylenvastgoedbootcamp.be

Bron: Bereal

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in