Vastgoedmakelaars

Dewaele Vastgoedgroep bundelt zes merken onder één naam

De merken Van der Build, Turner, De Syndic, De Patrimonie en Build&Boost veranderen allemaal in een vernieuwd Dewaele. Maar liefst 48 kantoren in België krijgen een make-over. “De namen en logo’s verdwijnen, maar de expertise blijft”, zegt CEO Sofie Spriet. “Door alles onder één merknaam te bundelen, zijn we weer wat meer één familie en is dat ook duidelijk voor iedereen.” ‘Dewaele 2.0’ krijgt dit najaar ook een nieuwe, eengemaakte website. Daarop zal heel wat gratis advies terug te vinden zijn om een leven lang zorgeloos je vastgoed te beheren, alsook tal van nieuwe diensten.

Nieuw eengemaakt online platform

Om die toekomstvisie in de praktijk om te zetten, lanceert Dewaele dit najaar alvast een eengemaakt online platform waarop alles rond wonen en ondernemen terug te vinden zal zijn. Daar zal iedereen niet alleen door het aanbod van Dewaele kunnen grasduinen aan de hand van duidelijke en zeer specifieke zoekopdrachten, maar zullen ook uitnodigingen voor webinars en video’s met gratis advies worden gedeeld, en kunnen de klanten kennis maken met nieuwe diensten.

“Vijf van onze huidige websites worden in het najaar samengevoegd en omgebouwd naar één gloednieuw platform dat in één klap maar liefst 625.000 surfers per maand zal tellen. Het platform is er voor iedereen die woont, investeert en/of onderneemt. Naast ons volledig pandenaanbod in alle vastgoedniches wordt het een platform boordevol tips en advies, alsook nieuwe woon- of onderneemoplossingen op maat van onze klanten. Via een persoonlijke login zal je je hele dossier kunnen opvolgen en zullen alle documenten bewaard worden. - CEO Dewaele Vastgoedgroep, Sofie Spriet

Springkastelen worden shoppingtassen

De hele vernieuwingsoperatie zal zich ook laten zien in de 48 vastgoedhuizen van de grootste onafhankelijke makelaar van het land. In het najaar krijgen die allemaal een make-over, ook een paar duizend panelen die aan panden hangen die te koop of te huur worden aangeboden, krijgen een facelift. In deze vernieuwingsoperatie tracht de Groep zoveel als mogelijk te recycleren.

“Duurzaamheid is en blijft ook voor ons heel belangrijk. We zijn al meer dan een jaar alle stock aan het opgebruiken en bekijken volop hoe we eventueel overschot het best kunnen recycleren of een tweede leven kunnen geven. Zo bekijken we momenteel de mogelijkheid om van onze springkastelen shopping bags te laten maken. Oude enveloppen en briefpapier gaan traditioneel richting lokale lagere scholen om tekeningen op te maken of te knutselen, daar zijn kinderen altijd erg blij mee.” - CEO Dewaele Vastgoedgroep, Sofie Spriet

Bron: Bereal 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in