Audio en video

Win een TV Anywhere van Marmitek en kijk overal digitale tv

Kijk je bij je thuis digitale televisie? Wil je dit op meerdere toestellen doen, maar beschik je niet over de benodigde coaxaansluiting voor jouw decoder? Dan lost Marmitek dit probleem voor jou op via Digital TV Anywhere. Hiermee kijk je tv waar je maar wilt. Habitos.be geeft nu een Digital TV Anywhere gratis weg!
Dankzij de Digital TV Anywhere bestaat er eindelijk een oplossing om jouw tv op afstand en draadloos aan te sluiten op jouw decoder of satellietontvanger met behoud van beeld- en geluidskwaliteit. Door de unieke digitale technologie is de draadloze verbinding 100% storingsvrij. En tenzij je in een kasteel of onder een zendmast* woont, garandeert Marmitek signaalverzending door het hele huis, zonder kwaliteitsverlies!

De Digital TV Anywhere werkt perfect met alle digitale TV decoders, van zowel kabelaanbieders als satelliet en IPTV. Bijvoorbeeld UPC, Ziggo, CanalDigitaal, Tele2, KPN, TV Vlaanderen Digitaal, VRT, Telenet en Belgacom.

Dé ideale oplossing

  • Je jouw tv wilt plaatsen waar je maar wilt, zonder rekening te houden met de plaats van de antenne- of satellietaansluiting
  • De Homeplug AV oplossing die de digitale tv aanbieder aanbiedt niet (goed) werkt
  • Je overstapt naar een andere TV aanbieder met bijbehorende wisseling van technologie (bijvoorbeeld van COAX naar IP, zonder dat u een netwerkkabel (UTP, CAT5/CAT6) heeft liggen)

De voordelen van Digital TV Anywhere

  • Geen coaxaansluiting bij de TV nodig
  • Geen kabel trekken of gaten boren
  • Gegarandeerd bereik door het hele huis,
  • Geen kwaliteitsverlies door digitale overdracht
Wedstrijd Digital TV Anywhere

Kun je niet wachten om de Digital TV Anywhere in huis te halen? Waag dan nu je kans!


Meer info:
Marmitek

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in