What’s cooking?

Gewijzigd op 27/01/2014 door TiM Vanhove

Eten bewaren en bereiden en de afwas achteraf is vandaag een hightech bedoening. De producenten halen het maximale uit hun apparaten om het genot en het comfort van de gebruiker te verhogen. In deze fotospecial loodsen we loodsen we u langs enkele nieuwigheden – die je overigens ook op Batibouw 2014 kunt ontdekken.

Onze keukenspecialisten

 • TopBrewerEen ware revolutie in de koffiewereld: koffie zetten met je iPhone. Het TopBrewer-concept laat je toe vanaf je iPhone of iPad koffie naar je eigen smaak en wens te zetten. Je stelt hem gewoon zelf samen: Espresso, Macchiato, Latte of warme chocolademelk. Het apparaat is bovendien heel subtiel aanwezig in de keuken: je ziet niet meer dan designkraan, de rest zit verwerkt in de kast. Meer info: Hilux
  © Hilux
 • Bosch OpenAssistBosch pakt uit met een nieuw gamma inbouwvaatwassers met label A+++. Dankzij nieuwe technologieën zoals OpenAssist, Zeolith, een ingenieus glazenrek en tal van extra functies beantwoorden de apparaten aan de hedendaagse verwachtingen op het vlak van gebruiksgemak, energieverbruik en keukendesign.
  © Bosch
 • FusionNovy speelt met de Fusion in op de trend naar extra opbergruimte in bovenkasten. De volledig integreerbare dampkap heeft een beperkte inbouwdiepte van slechts 32cm. Door het uitklappen van het onderluik is een directe afvoer van dampen mogelijk in de designfilter. Fusion is volledig afgewerkt in glas en ook de Touch bediening achter glas draagt bij tot een gemak in bediening en in onderhoud.
  © Novy
 • Siemens KI 86SAD40152kWh/jaar, dat is het verbruik dat Siemens claimt voor de nieuwe inbouw koel-vriescombinatie KI 86SAD40. Het apparaat is zo 50% zuiniger dan een toestel met A+. Dankzij FreshSense met constante temperatuur en powerVentilation blijven voedingswaren langer vers. De hydroFresh-lade houdt groenten en fruit dubbel zo lang vers.
  © Siemens
 • Braun Multiquick 7De Multiquick 7 is de nieuwste telg in het gamma staafmixers van Braun. Dankzij de Smart Speed-technologie regel je de snelheid met één druk op de knop. Door de druk te verhogen, schakel je naar een hogere vermogensstand. Door druk te lossen schakel je lager. De staafmixers is bovendien ergonomisch en voorzien van tal van toebehoren.
  © Braun
 • Neff FreeInductieEén royaal inductiekookvlak. Dat is wat de zonevrije inductiekookplaat ‘FreeInductie’ van Neff te bieden heeft. Je hoeft dus geen rekening meer te houden met afgebakende kookzones. De 80cm brede plaat is één groot kookvlak dat je ongehinderd kunt gebruiken voor alle mogelijke vormen van potten en pannen. Een touchscreen met TFT-sturing zorgt voor de juiste aansturing van iedere pot.
  © Neff
 • Bosch MUM5Trendy kleuren, daar draait het om bij de Bosch MUM5. De fabrikant breidt de reeks uit met turquoise, vanille en rood. De keukenrobots laten zich verder opmerken door hun kracht en veelzijdigheid. Die danken de apparaten aan hun 900W vermogen en het driedimensionale MutiMotionDrive-mixsysteem, dat de flexibele kneedhaken in elliptische banen in 3 richtingen doet bewegen.
  © Bosch
 • PelgrimMooi samen vat de nieuwe ovenlijn van Pelgrim. De ovens blinken uit in combineerbaarheid, gebruiks- en onderhoudsgemak. Het gebruiksgemak vertaalt zich onder meer in een royaal TFT-scherm met slidebediening of tot 55 liter inhoud voor de 45-lijn. De telescopische geleiding maakt het uitnemen van een bakplaat nog gemakkelijker.
  © Pelgrim
 • MultiSteamMiele lanceert een nieuwe generatie stoomovens voorzien van MultiSteam. De oven blaast de opgewekte stoom via 8 verschillende ingangen in het toestel. Dit heeft als voordeel dat de opwarmtijden nog korter zijn en dat de damp heel snel en gelijkmatig over de hele ruimte wordt verdeeld.
  © Miele

Folders over de keuken

Meer informatie op de website van deze bedrijven