De keuken

Werk uw keuken helemaal af in enkele muisklikken

Auteur: Orgalux

Wist je dat mensen gemiddeld drie jaar van hun leven in de keuken doorbrengen? De laatste maanden hebben dat cijfer allicht nog wat verhoogd.

Daarom is het belangrijk dat deze ruimte zo praktisch mogelijk is. De lade-indelingen en praktische keukenhulpjes van Orgalux helpen daar graag bij. Van Hoecke, de verdeler van Orgalux-indelingen, zorgt er dan weer voor dat hun klanten snel en eenvoudig de juiste indelingen vinden voor hun projecten. “Dankzij ons uitgebreid gamma hebben we voor nagenoeg iedere situatie de gepaste indeling”, vertelt Gilles Bontinck, Productmanager Orgalux bij Van Hoecke. “De grote troef is dat ze perfect afgestemd zijn op de stijl, kleuren en maatvoeringen van Blum en TA’OR lades.” De indelingen zorgen voor de perfecte finishing touch van elk (keuken)project maar met zoveel mogelijkheden en een maatgevoelig product, werd het soms moeilijk om de ideale indeling te vinden. “Om onze klanten de zoektocht naar de perfecte indeling uit handen te nemen, ontwikkelden we in onze e-commerce omgeving een tool die in enkele muisklikken de juiste keuze helpt te maken”, vertelt Gilles. “Want eigenlijk hebben we in het winkelmandje al heel wat informatie over de lade. We kennen de kleur, de hoogte, de afmetingen, …” De besteller moet dus enkel nog aangeven in welke ruimte de lade geplaatst zal worden en waarvoor die gebruikt zal worden. De webshop stelt dan zelf de lade-indelingen voor die perfect in die lade zouden passen. “Het is voor onze klanten de makkelijkste manier om hun keuze te maken uit ons gamma van meer dan 9000 lade-indelingen”, aldus Gilles. “Het geeft hen de kans hun projecten optimaal af te werken zonder zich zorgen te moeten maken over de juiste maatvoeringen.”

OVER VAN HOECKE

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. Daarnaast creëerden ze met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het reeds uit naar Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Dankzij de inzet van 280 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in