De keuken

Welk keukentype ben jij? Doe de test!

Nieuwigheden onder de aandacht brengen in deze periode, vraagt voor iets leuks, unieks en spannends. Bij Franke is men altijd geïnteresseerd in de motivatie achter een aankoop, dus keerden zij de rollen om.

In plaats van de producten aan de klant voor te stellen en de klant zelf te laten zoeken in het ruime aanbod, bieden zij nu een productselectie aan die perfect aansluit bij het profiel van de klant. Dit bespaart jou als klant tijd en helpt keuzestress tegen te gaan.

Ben jij benieuwd aan welk keukentype ze de Franke producten linken?

Ontdek in deze test welk keukentype jij écht bent en laat je inspireren door de mogelijkheden en combinaties om het je nog makkelijker te maken.

Heb je geen tijd om de test te doen, maar ben je wel nieuwsgierig? De drie keukentypes met de productselecties zijn ook zo terug te vinden op de website van Franke:

The Creative Cook

Je proeft van het leven met een pittige culinaire fantasie! Jij weet als geen ander dat je geen keukenprins(es) moet zijn om toch een bijzonder smaakvolle maaltijd op tafel te toveren. De ene dag flans je iets in elkaar met allerlei restjes, de andere dag bestel je takeaway of trek je naar een sterrenzaak. Je leeft van dag tot dag en geniet zowel van rustige avonden als van extraverte uitspattingen. De (culinaire) wereld ligt aan jouw voeten. En die neemt een hap uit jouw drukke sociale leven.

Lees meer

The Cosy Cook

Met lekkere gerechten breng je iedereen écht samen! Jij houdt van koken en je doet het goed. Het liefst met familie of vrienden om je heen, want je wil iedereen laten meegenieten van jouw kookkunsten. Jouw gerechten zijn smakelijk en niet al te ingewikkeld, maar het weekend is voor jou het uitgelezen moment om eens goed uit te pakken. Jouw keuken moet daarom voorzien zijn van alle basisbehoeften, maar je zegt natuurlijk geen neen tegen een slim accessoire.

Lees meer

The Real Chef

Nergens voel jij je meer thuis dan in de keuken! Tijdens het koken wil je overzicht, controle en ruimte om te testen. Je experimenteert met ingrediënten én nieuwe kooktechnieken, en je omringt je het liefst met goede kwaliteit en verfijnd design. Je haalt het gastronomische uiterste uit jezelf om je vrienden en familie te verwennen en houdt ervan hun verwachtingen te overtreffen. Kortom, je kookt met passie en met plezier. En met net dat tikkeltje meer.

Lees meer

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in