Nieuwe kamers

Vola gaat met nieuwe wellness producten voor strak en therapeutisch

VOLA, de Deense fabrikant van design kranen, douches en accessoires, stelt twee nieuwe wellness producten voor: een watervaldouche en een Kneipp-slang. Zij brengen rust en schoonheid naar je badkamer. Ontdek ze snel. 
De badkamer moet een oase van rust zijn. In deze omgeving van volledige ontspanning en welzijn introduceert Vola twee nieuwe therapeutische elementen: de Kneipp-slang 070W en de watervaldouche 080W.  De twee zijn ontworpen om deel uit te maken van een allesomvattende sauna ervaring. Ze voorzien elk een verfrissende stroom koud water om geest te kalmeren en het lichaam te verkoelen.
De watervaldouche 080W werd ontworpen met het oog op het essentiële herstelgedeelte van de spa ervaring. Nadat de sauna het lichaam heeft verwarmd en ontspannen, is het verkoelende effect van een koude douche net zo belangrijk. Samen creëren ze het evenwicht dat leidt tot het ultieme gevoel van ontspanning en bewustzijn.

Watervaldouche met brede straal

De watervaldouche zorgt voor een brede straal van verfrissend koud water. De zachte maar continue waterval koelt de gebruiker snel af. Het stimuleert het lichaam en zorgt ervoor dat de uitgezette bloedvaten weer samentrekken om tot een gevoel van rust en welzijn te komen.

De watervaldouche is gebaseerd op eenvoudige, ingetogen cilindrische vormen. De polymeren uitstroom opening die het water voorziet wordt volledig verborgen in het ontwerp. Dit zorgt voor een nette, egale afwerking waardoor de aandacht volledig valt op de strakke, ronde vormen. 

Zalig genieten

De Kneipp-slang 070W voegt een essentieel onderdeel voor een effectieve hydrotherapie in een spa omgeving toe aan de wellness productreeks. De opening van 22mm zorgt voor een overvloedige, maar aangenaam zachte straal koud water dat de huid onmiddellijk verkoelt. Zoals een koude bergstroom de bader omwikkelt, zo verzacht de Kneipp-slang de geest en geeft het energie aan het lichaam.

Het grootste therapeutische effect wordt bereikt wanneer de slang van de ledematen richting bovenlichaam richt. Kneipp-hydrotherapie reguleert de bloeddruk en verbetert de bloedcirculatie. Het stimuleert eveneens de aanmaakt van nieuwe cellen en versterkt het immuunsysteem. 

Meer info
: Vola 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in