Verlichting

Tweeter, een knappe kop in je plafond

Tweeter is één van de meest opvallende nieuwkomers in het Delta Light-assortiment. Een klassieker in wording. Verkrijgbaar als inbouw- en opbouwarmatuur voor het plafond, introduceert Tweeter een geheel nieuwe kijk op flexibiliteit. Zowel inzake techniek als wat de gebruiksmogelijkheden betreft.
Heel praktisch – en een interessante nieuwigheid – is het ERS of Excentric Rotation System (octrooi aangevraagd). Beide versies hebben een asymmetrisch scharniergewricht om het armatuur in een vloeiende beweging te draaien en kantelen. En dat onder de meest extreme hoeken.

Beweegbare binnenkant

Als inbouwarmatuur gaat Tweeter naadloos op in zijn omgeving. De voorkant van de spot is identiek aan die van het opbouwarmatuur. Aanpassen en bijregelen is kinderspel. Ook handig: een dubbele behuizing voorkomt inkijk in het plafond. En de beweegbare binnenkant laat toe om de verlichting optimaal af te stemmen op alle mogelijke behoeften. Veel meer nog dan alleen een verbluffende techniek biedt Tweeter ook esthetische verfijning. Rond de centrale led zit een aureool: een cirkelvormig licht, gebaseerd op Delta Lights gloednieuwe Oreo-principe.

Door het Excentric Rotation System kun je Tweeter alle kanten op richten. Zonder compromissen inzake bruikbaarheid. De techniek is zo ontworpen, dat hij het licht nooit hindert. Welke hoek je ook kiest, er is altijd een volle lichtstraal. Interessant voor het creëren van een gezellig effect met strijklicht op de wand. Tweeter is verkrijgbaar met leds en met halogeen- of ontladingslampen. Als inbouwmodel is hij geschikt voor residentiële en commerciële toepassingen.

Zuinige verlichting

Tweeter On is zuinig zonder aan kwaliteit in te boeten. Een stijlvolle verschijning met een meerwaarde voor zijn omgeving. Het armatuur is beschikbaar als enkele of dubbele spot, met Delta Lights unieke Reo led array technology (met meerdere leds in een matrixopstelling). Zo vormt hij een mooi alternatief voor 50 watt halogeenlampen. Evenveel licht – even warm ook – maar met een verbruik van slechts 12 watt. De inbouw- en opbouwmodellen, zijn zo ontworpen dat de behuizing alle warmte keurig afvoert, zodat de leds makkelijk tot 50.000 branduren halen.

Tweeter oogt opvallend en toch elegant. Hij past in elk interieur en verleidt met zijn nobele vorm en groot aanpassingsvermogen. Een schitterend en praktisch ontwerp, verfijnd tot in de puntjes.

Prijs Tweeter

  • Tweeter vanaf 98,94 euro, exclusief btw*
  • Tweeter vanaf 248,90 euro, exclusief btw*
* Richtverkoopprijs

Meer info

Surf naar de website van Delta Light voor nog meer info over de Tweeter.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in