Aanbevolen partners

samsung logo
blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
Logo Eggo
Dovy Keukens logo
orgalux logo
X²O logo
De keuken

TopX keuken

Aan de vooravond van Batibouw is de keukensector in volle beweging. We pikken er het nieuws van Novy en MHK-keukens uit.

Novy, inspired by quality

Gedreven door een continue zin voor innovatie en gedragen door jarenlang vakmanschap, passie en specialisatie, brengt Novy dit voorjaar enkele nieuwe producten op de markt. De nieuwigheden zijn telkens weer een streling voor het oog door slimme details en superieure kwaliteit. Alles wat Novy maakt, ademt kwaliteit. Daarbij houdt de fabrikant vast aan zijn kwaliteitsstandaarden.
 

Fusion

De Fusion biedt een antwoord in de hang naar extra bergruimte in bovenkasten. De dampkap is volledig integreerbaar en heeft een beperkte inbouwdiepte van slechts 32cm.In gesloten positie is de dampkap volledig onzichtbaar. Door het uitklappen van het onderluik is een directe afvoer van dampen mogelijk in de designfilter.
 

Pure’line

Verder paste Novy het design van de Pure’line keukenventilatie aan de huidige techniek aan: de randafzuiging werd geoptimaliseerd, de halogeenspots zijn vervangen door led-spots en met de InTouch-technologie op de Novy-inductiekookplaten bedien je ook de dampkap.
Meer info op www.novy.be

MHK De Keukenspecialist – Keukens naar uw smaak!

Gaat uw smaak uit naar kwaliteitsvolle, duurzame keukens van de beste merken? Ga eens langs bij de MHK De Keukenspecialist in uw buurt!

Laat u inspireren…

In het jaarlijkse Keukenmagazine komen de nieuwste trends, tips en ideeën, naast interessante interviews en artikels uit de keukenwereld aan bod. Bestel uw gratis exemplaar op www.mhk.be   

…of persoonlijk adviseren!

Heeft u liever persoonlijk advies ? MHK De Keukenspecialisten over heel België staan klaar om uw keukendroom waar te maken. Vind uw Keukenspecialist terug op onze website.

Batibouwactie* - uw keuken compleet van A tot Z!

Uw keuken plannen, ontwerpen, leveren, plaatsen…én compleet afwerken? Dat kan bij MHK De Keukenspecialist! Met een deco-cheque tot 2.000 euro krijgt u een kookklaar ingerichte keuken.
Haal uw persoonlijke cheque tijdens Batibouw in Paleis 11 Stand 413 of ga naar de MHK De Keukenspecialist in uw buurt. Kijk voor meer info op www.mhk.be!
 
*Actie geldig vanaf 20.02.2014 tot 31.05.2014

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in