Aanbevolen partners

samsung logo
blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
Logo Eggo
Dovy Keukens logo
orgalux logo
X²O logo
De keuken

Top-X spoelbakken

De laatste jaren is koken een trend, maar na de maaltijd staat er nog een vaat op je te wachten. Dan kun je best beschikken over een comfortabele spoelbak. In deze Top-X verzamelde onze redactie enkele spoelbakken die naast functionaliteit ook nog iets extra bieden. Wat? Ontdek het snel!

Kies online je kleur bij Blanco

Heb je graag wat kleur in je leven? Dan wil je zeker ook dat je keuken straalt? Ja, dan moet je bij Blanco zijn. De keukenspecialist biedt een bijzonder spectrum van veelzijdig combineerbare kleuren. Krachtig en stijlvol tonen zich om en bij de 20 kleurschakeringen als 'CombiColours' voor een ambitieuze keukenplanning.

De gekleurde spoeltafels van Blanco zijn vervaardigd in hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke materialen: het composietmateriaal Silgranit PuraDur II, dat voor 80% uit graniet bestaat, en Blanco keramiek. Deze materialen gaan niet alleen lang mee, ze blijven er ook na jaren mooi uitzien. Welke kleur u ook kiest.

Jouw favoriete kleur vinden? Gebruik de kleurenconfigurator!
 

Prijswinnaar

Liefhebbers van design vinden bij Reginox zeker hun ding. Met de Nevada 18-30 haalde Reginox immers een Red Dot Award binnen. 
De Nevada kent een radius van 10mm (zowel verticaal als horizontaal) en is gemaakt van geslepen staal.

Het geslepen rvs zorgt voor een stoere, maar ook een luxe uitstraling. Door de strakke afwerking van de hoeken is de spoelunit zeer eenvoudig te reinigen. De hoekradius wordt bovendien in de spoelunit geperst om geen lasnaden te hoeven maken.

Tevens zorgt de vierkante korfplug samen met de subtiele overloop voor de perfecte uitstraling van de Nevada.
 
Meer info
: Reginox

Dynamische geometrie

Indien je eerder fan bent van de terugkeer van zachte afrondingen in het keukenmeubilair, houd je ongetwijfeld van de Franke Pebel spoeltafels - ontworpen als optimale aanvulling van dergelijk design. De pittig afgeronde buitenradius is perfect afgestemd op de vormgeving van de bakken.

Samen met de combinatie van vloeiende vormen en golvende lijnen op het druipblad, maakt dit van Pebel het toonbeeld van toekomstige keukentrends. De Pebel is beschikbaar is vijf trendy kleuren. De Pebel van Franke biedt je de nodige flexibiliteit bij de keuze van werkblad en kasten.

Meer info: Franke

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in