Aanbevolen partners

samsung logo
blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
Dovy Keukens logo
orgalux logo
X²O logo
Logo Eggo
De keuken

Stijlvolle krachtpatser in het zwart

De tweedeurs side-by-sidekoelkast KAN 58A 50 Piano van Bosch is op korte tijd uitgegroeid tot dé publiekslieveling. Het toestel combineert een stijlvol design met royaal koel- en vriescomfort.


De KAN 58A50 Piano Black is een imposant toestel dat grote klasse uitstraalt. Kenmerkend zijn de elegante vormgeving en de opvallende, glanzend zwarte uitvoering.
De afmetingen (1,8 m hoog, 90 cm breed en 73 cm diep) zijn niet miniem, maar het gebruikscomfort is dat evenmin. De totale inhoud bedraagt maar liefst 504 liter.

Mutli Airflow System
Het koelgedeelte met automatische ontdooiing bevindt zich rechts en heeft een inhoud van 334 liter. Het Multi Airflow System zorgt voor een gelijkmatige én constante verdeling van de koude lucht op alle niveaus van de koelruimte. Daardoor heerst er steeds een optimale koeltemperatuur en drogen de voedingswaren niet uit.
De indeling van het koelgedeelte is praktisch dankzij in de hoogte verstelbare legrekken van veiligheidsglas, groentenbakken met een uitneembare scheidingswand om verschillende soorten groenten en fruit afzonderlijk te kunnen bewaren, flessenvakken en een bewaarvak voor eieren in de deur.

No Frost
De linkse vriesruimte kan 170 l bevatten en is, net als het koelgedeelte, handig onderverdeeld met in de hoogte verstelbare legrekken en lades. Het invriesvermogen bedraagt 10 kg per 24 uur. De autonomie bij stroomuitval bedraagt 5 uren.

Het No-frost-systeem verzekert een constante vriestemperatuur en een optimale circulatie van de vrieslucht. Daardoor krijgen rijpvorming en aaneenklittende ijsblokjes geen kans. Het No-frost-systeem bespaart je bovendien regelmatige ontdooibeurten.

Aan de buitenzijde van het vriesgedeelte bevindt zich een verdeler voor ijsblokjes, crushed ice of fris water. Een glas koel water of ijsblokjes in je drankje? Met een druk op de knop is het zo gebeurd, zonder dat je de koelkast moet openen

Elektronisch bedieningspaneel
De afzonderlijke bediening van het koel- en vriesgedeelte van deze side-by-sidekoelkast gebeurt elektronisch, via een overzichtelijk bedieningspaneel. De temperatuur leest u af op een display.

Voor Bosch gaan topklasse en energievriendelijkheid hand in hand. Met een verbruik van 522 kWh/jaar kan het toestel een energieklasse A-label voorleggen.

De aanbevolen verkoopprijs van de KAN 58A50 Piano Black bedraagt 1.999 euro, inclusief btw en Recupel.

Voor meer informatie www.boschhuishoudelektro.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in