De keuken

Quooker maakt kokend water flexibel bereikbaar

Aanbevolen partners

Logo ILWA keukens
Dovy Keukens logo
Logo Eggo
Kokend waterkranen zijn geen nieuw gegeven meer. Pionier Quooker heeft een vernieuwende functie toegevoegd aan zijn kokendwaterkraan: een flexibele uittrekslang voor warm en koud water zorgt voor extra bereik. De Quooker Flex biedt onmiddellijk kokend water, behalve bij gebruik van de uittrekslang.
De uittrekslang van de Quooker Flex is een gedroomde tool voor wie de keuken graag netjes houdt. Je trekt de slang uit de kraan en spuit in een handomdraai je spoelbak schoon of wast je slabladeren of maakt het fruit schoon.
 
Geen nood, de Quooker Flex is perfect veilig in gebruik. Je – of je kinderen – kunt niet per ongeluk kokend water nemen terwijl je met de uittrekslang werkt. De kokendwater-stop verhindert onbedoeld tappen van kokend water. Om kokend water te benemen, moet je een dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken. De dubbelwandige uitloopt zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt en door de druppelvormige waterstraal is er geen kans op verbranding.
 
Goed om weten: de Quooker Flex is uitgevoerd in een strak design met een ronde uitloop, in twee finishes: chroom en rvs. De kraan kan op alle soorten Quooker-reservoirs worden aangesloten:.
 
Meer info: Quooker.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in