Aanbevolen partners

samsung logo
blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
Dovy Keukens logo
orgalux logo
X²O logo
Logo Eggo
De keuken

Pimp je afvalemmer

De tijd dat de vuilnisemmer niet meer gezien mag worden, is voorbij. Guitig geel, rebels rood, pittig paars of gewoon groen, helemaal afgestemd op je eigen keukeninterieur? Het kan. Brabantia heeft er namelijk voor gezorgd dat je de Touch Bin vuilnisbak in meer dan 200 officiële RAL-kleuren kunt verkrijgen.

Via brabantia.com/colouryourbin kan je de afvalemmer helemaal afstemmen op je persoonlijke smaak. Ideaal om je interieur tot in detail kleurrijk af te werken. Bovendien was het weggooien van afval nog nooit zo eenvoudig en hygiënisch. Een lichte druk op het deksel is al voldoende om je afval netjes op te ruimen, dankzij de ‘soft touch’-sluiting. Het deksel gaat geruisloos open en dicht dankzij de speciale scharnierconstructie. En dankzij de afneembare kap is de afvalzak met sluiting ook gemakkelijk en snel te verwisselen. Verder kan je de Touch Bin® vlot verplaatsen dankzij de stevige handgreep en kan je hem gemakkelijk reinigen met de uitneembare binnenemmer in kunststof.

De Brabantia Touch Bin wordt verkocht aan 335 euro en heeft een inhoud van 45 liter.
Afmetingen: diameter 365 mm, hoogte 755 mm. Brabantia geeft een garantie van 10 jaar. Tot 30 september 2009 kun je de gepersonaliseerde Touch Bin enkel verkrijgen via Galeria Inno.

Voor de dichtstbijzijnde winkel of voor meer info verwijzen we naar de website van Brabantia.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in