Nu al lente met de nieuwste huis- en tuindecoratie

Snak je naar de lente? In afwachting van warmere dagen gingen we bij Habitos.be al eens op zoek naar decoratiespullen waarmee je de lente en de zon in huis haalt. Met enkele nieuwe vazen, een nieuwe lamp en vooral kleurrijke items maak je je interieur meteen lentefris.

Organisch en zuiver wit

De uitgebreide porseleincollectie Groove van D&M Depot verenigt puur organische vormen met de ultieme zuiverheid van wit. De matte buitenkant en glimmende binnenkant geven de schalen, potten en vazen een uniek uiterlijk. Combineer verschillende formaten en vormen voor een dynamisch decoratief geheel. Opgewerkt met orchideeën, planten- of bloemencombinaties brengen ze elke omgeving in lentestemming.
 

Groengevel binnen

Karoo is een groen gevelconcept dat elke omgeving een onweerstaanbare ‘touch of green’ geeft, dankzij een eenvoudig modulesysteem dat je zowel binnen als buiten kunt toepassen. Karoo is een Belgisch product, ontwikkeld in samenwerking met de jonge productontwikkelaar Jiri Vermeulen. Het basiselement is 40x40 cm en kan telkens 9 plantjes bevatten, gevat in textiel voor een mooie uitstraling.

Meer info: D&M Depot

Smileys à volonté

Herinner je je de Smiley nog? Nu kun je ook woondecoratie met dit icoon in huis halen. Serax verwerkte de gele Smiley in de Smiley Happy Decor collectie: potten voor de huiskamerplanten, theelichthouders, mokken om je favoriete thee of koffie uit te drinken… Alles met dat vrolijke gezichtje er op.
 

Email of aardewerk?

Word je van emaillen voorwerpen of felgekleurd aardewerk nostalgisch? Terug naar grootmoeders tijd of het zonnige zuiden? Je kunt beide sferen in huis halen met de nieuwste collecties bloempotjes van Serax. In wit email, afgewerkt met een zwart biesje en gedecoreerd met een leuk logo. Het aardewerk kreeg hele felle kleuren die elk interieur opvrolijken. Vullen met een cactus of andere vetplant en je waant je meteen in Mexico.

Meer info: Serax - maison d'être

Dégradé stoffen

Het Franse Colonel heeft een kleurrijke collectie meubels, eigenhandig ontworpen en gemaakt door ambachtelijke meubelmakers. De lampen en stoelen kregen voor de lente van 2013 dégradé stoffen in pastelkleurtjes, gecombineerd met geel, oranje, felrood, turquoise en bruinroze… Tafels en stoelen zijn uitgevoerd in natuurhout, afgewerkt met gekleurde details in metaal. De spullen van Colonel toveren je huis meteen drie graden vrolijker.

Meer info: Colonel


Samenstelling: Gretel Kerkhofs - Januari 2013

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in