Absoluut Deco: Picknicken in stijl

Op vakantie of thuis: in de zomer ben je het liefst buiten. De plek waar je je tijd buiten spendeert mag dan ook gezien worden. Vandaar dat we in deze Absoluut Deco op zoek gingen naar leuke spullen om buiten te gebruiken. Voor een picknick, om te relaxen of om je terras op te fleuren.

De vier seizoenen

Houd je van een strandvakantie, of ga je liever skiën in de Alpen? Voor ieder seizoenstype een mooie beker van Puhlmann. Deze bekers zijn gemaakt van keramiek en hebben een prachtig dessin ontworpen door Merel Maltha. De bekers worden geleverd als een set van 4 met daarop de verschillende jaargetijden.

Prijs voor 4 bekers*: € 14,95 (cadeauverpakking)

 

Vrolijke kleuren

Duurzaam serviesgoed met ruwe structuren, dat is de Zuperzozial Raw Earth collectie. Raw Earth is gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe en maïs, heeft een aardse uitstraling en is 100% biologisch afbreekbaar. Raw Earth laat zien dat bewust leven vrolijk en trendy kan zijn. Door de variatie aan intense kleuren kan eindeloos gecombineerd worden naar persoonlijke smaak. Een feest voor het oog en het servies kan gewoon in de vaatwasser.

Prijzen voor het servies*: vanaf ± € 3,5 voor één beker tot € 50,00 voor de broodtrommel.

Met een bloemetje

Terras, tuin of alleen maar het bordes als buitenplek? Hoe klein je buitenruimte ook is, een bloemetje moet er op! Zoals bijvoorbeeld in deze mooie, stijlvolle houten bloembak Elan Excellent. Net als de andere buitenproducten van Hillhout, is de Elan bloembak overschilderbaar, zodat je er je eigen stijl aan kunt geven. De plantenbak is van binnen afgewerkt met een zwarte binnenzak. Het afgebeelde exemplaar meet 60x60x60cm.

Prijs voor de Elan bloembak*: € 109.

Picknick in stijl

Iets dat je zeker moet doen als het weer het toelaat, is picknicken. In Brussel deden ze het onlangs nog op het Beursplein. Maar in het parkje net naast de deur mag ook. Doe het wel in stijl, met deze picknickmand Springtime van Bloon Design: behalve een picknickmand is dit ook een tafel met 2 zitplaatsen en veel opbergruimte. Met handvat, en geschikt om op de bagagedrager van je fiets te monteren. Dus makkelijk overal mee naar toe te nemen.

Prijs picknickmand Springtime*: $ 399

Als god(in) in Frankrijk

Uit de Bistro collectie van het Franse Fermob kozen wij de chaise longue in aubergine kleur, met de bijpassend ronde bistrotafel. Kwestie van ons terras een retro look te geven. En om kleur te brengen. In de collectie van Fermob zitten trouwens zoveel mooie kleuren dat wij voor elke stoel op ons terras een andere kleur zouden kiezen. Het bistrotafeltje heeft een doorsnede van 117 cm en is in de hoogte verstelbaar.

Prijs*: ± € 300,00 voor de chaise longue en ± € 230,00 voor de tafel.

Villa voor de bijen

Bijen zijn boeiende en vooral nuttige diertjes. Ze zijn verzot op bloemen en maken heerlijke honing. Wil je de bijen in jouw tuin verwennen, trakteer hen dan op een heuse bijenvilla. Ontwerper Rowan Dunford maakte een design bijenkorf van kunststof en hout. In wit of geel, maar andere kleuren zijn ook mogelijk. Zo toon je je een natuurliefhebber zonder in te boeten op stijl of design!

Prijs*: niet meegedeeld.


Auteur: Gretel Kerkhofs - juli 2013


*De vermelde prijzen zijn richtprijzen en die kunnen verschillen van winkel tot winkel en van webshop tot webshop. De Habitos.be-redactie
is niet verantwoordelijk voor eventuele prijsverschillen of andere prijzen.

 


Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in