De keuken

Nieuwe website en webshop voor Dovy

Auteur: Dovy Keukens

Dovy komt graag vernieuwend en verrassend uit de hoek. Niet alleen op het vlak van keukenmodellen, kleuren en materialen. Ook online zijn we mee met de laatste nieuwe trends. Daarom werd onze website midden juni volledig vernieuwd.

Je hebt het in tijden van corona al wel gemerkt: het online-gebeuren wordt steeds belangrijker. Kinderen volgen online lessen, klanten maken online een afspraak, boeken een reis online en bespreken hun nieuwe keuken via een videogesprek.

Als ze toch voor een persoonlijk gesprek opteren, kiezen ze op de nieuwe website de toonzaal, de dag en het uur waarop ze willen langskomen en op het afgesproken tijdstip staat een keukenadviseur klaar om hen hartelijk te ontvangen. Op die manier vermijden klanten drukte en lange wachttijden, zeker op een zondagnamiddag. Er is ook mogelijkheid om vanop hun tablet of smartphone een gratis prijsofferte aan te vragen. In enkele klikken is dat gebeurd.

En ook online shoppen bij Dovy behoort tot de mogelijkheden. Heeft de klant een onderhoudsproduct nodig voor zijn werkblad, wil hij nieuwe keukenaccessoires kopen of decoratie voor zijn nieuwe keuken? Dan kan hij naar hartenlust online shoppen en de producten worden enkele dagen later netjes thuis afgeleverd.

Neem een kijkje op de nieuwe website van Dovy Keukens. 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in