Aanbevolen partners

Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Forbo flooring
Vloeren

Nieuw voor onder de voeten

Vrijwel iedere dag lanceert een of andere vloerenproducent een nieuwe productgamma. We maakten een kort overzicht van enkele innovaties. Leuke nieuwigheden voor onder de voeten.


Tandur Grey: grote formaten en unieke kleur

Beltrami speelt met tandur grey volledig in op de nieuwe minimalistische trend. Deze natuursteen met neutrale grijs – groene kleur is bovendien te krijgen in grote tegels van 90/60 cm. Ideaal dus om - zowel binnen als buiten - toe te passen in een strak kader met de nodige aandacht voor gezelligheid en warme kleuren. Vooral de speciale afwerking, heritage, springt in het oog met zijn zowel ruw als geborsteld effect. Tandur grey is daarnaast ook te verkrijgen in antico afwerking, wat beter tot z’n recht komt in een traditionele omgeving.
Meer info: Beltrami


Novilon: duurzaam, comfortabel en mooi

Forbo Flooring zet zijn Novilon vloeren in de kijker. Ze zijn gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud, duurzaam dankzij de sterke toplaag en comfortabel dankzij de veerkracht en warme uitstraling. Novilon biedt 5 productlijnen: Nova, Viva, Prima, Fusion en Plus.
De Diamond Seal-coating beschermt de vloeren tegen krassen en slijtage en garandeert dat Novilon na jaren nog als nieuw oogt. De Aqua Grip-eigenschap beperkt het risico op uitglijden op natte vloeren. Een hoogwaardig glasvezelvlies tot slot zorgt ervoor dat Novilon vlak ligt. De flexibele rug garandeert een vloer die jaar na jaar comfortabel blijft veren en zorgt ervoor dat de indrukken van stoelpoten en kasten snel verdwijnen.
Meer info: Forbo Flooring


Flow: veelzijdig en technisch hoogstaand

Inter-Ceram wijst ons op een nieuwe telg bij Ceramische Caesar: de Flow. Het is een veelzijdig materiaal met een technische en esthetische hoogstaande kwaliteit.Flow is beschikbaar in zes kleuren met een ruime hoeveelheid aan kleurschakeringen die waarde geven aan de ruimtes en die ieder project verrijken. Ceramische Caesar zocht naar een volledige Made in Italy productie en het resultaat is een perfecte mengeling van hedendaagse stijl en technisch hoogstaande prestaties. Met de drie afwerkingen, naturel, bright en miniscratched, past Flow goed in zowel een huiselijke omgeving als in grote commerciële ruimtes.
Meer info: Inter-Ceram


Nieuwe vinylcollectie van Tarkett

Met 130 jaar ervaring in het ontwerpen van vloeren voor verschillende wensen en behoeftes verenigt Tarkett stijl en functionaliteit in zijn collectie van 2011. Het is een zeer uitgebreid assortiment waarin kwaliteit gepaard gaat met creativiteit – gecombineerd met duurzaamheid en aantrekkelijkheid.
De Tarkett-vloeren werden ontworpen met het welzijn van de gebruikers en het milieu in gedachte.
Tarkett biedt een assortiment vloeroplossingen dat geschikt is voor elke kamer en levensstijl. De vloeren zijn praktisch omdat ze beantwoorden aan functionele behoeften zoals duurzaamheid en slijtvastheid. Ze zijn zintuiglijk omdat ze het welzijn bevorderen door comfort en door inspirerende kleuren en vormgevingen. Ze zijn ecologisch omdat ze bijdragen tot een betere luchtkwaliteit en de benodigde hoeveelheid water en schoonmaakmiddelen verminderen.
Meer info: Tarkett


Veronove verdeelt exclusief het nieuwste tegelgamma van Karim Rashid

No-stalgia - de nieuwste tegelcreatie van Karim Rashid – zal in ons land exclusief verdeeld worden door Veronove tegels. In tegenstelling tot wat naam doet vermoeden, verwijst de “no-stalgia”-collectie naar een zeer vernieuwend assortiment. Met deze nieuwe tegellijn geeft Karim zichzelf ‘carte blanche’ in een wereld van kleuren, afbeeldingen en vormen. De collectie resulteert in fris, dynamisch, gedurfd en zeer verrassend design. Het assortiment bestaat uit vier lijnen: “desire”, “poetic”, “sensory” en “emotion”. Dit volledige tegelgamma is gekenmerkt door de meest verrassende kleuren en ongewone patronen. Met zowel retro als futuristische elementen, kan deze collectie onmogelijk in een paar trefwoorden worden beschreven.
Veronove tegels verdeelt deze No-stalgia lijn een jaar lang in exclusiviteit. Het bedrijf biedt ook aangepast kleurenvoegsel in diverse hippe kleuren.

Meer info: www.veronove.be
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in