Aanbevolen partners

samsung logo
De slaapkamer

Nieuw voor een goede nachtrust

De fabrikanten van bedden en beddengoed zoeken voortdurend naar verbeteringen in hun producten om ons slaapcomfort te verhogen. Wat te denken van een bed waarin het bij broeierige temperaturen koel slapen is of een kussen dat de ademhaling optimaliseert.


Bed met airco

Vanaf nu zijn die vervelende en zweterige nachten voorgoed verleden tijd. Sleepy introduceert de Evening Breeze, een bed waarin het onder alle omstandigheden en temperaturen koel en comfortabel slapen is. Het ligcomfort, de vochtregulatie en ventilatie blijven de basis voor alle boxspringbedden en matrassen van Sleepy. Met de Evening Breeze worden deze basiseigenschappen uitgebreid met de mogelijkheid om een constante temperatuur te creëren via een mild en lokaal briesje. Daarmee wordt overmatig transpireren tegengegaan en dat betekent minder vochtverlies. Een plezierige bijkomstigheid van deze verkoeling is dat het lekkere dekbed of het comfortabele laken niet meer weggelegd hoeft te worden. Ook de ramen mogen gerust open. Muggen houden niet van koelte en blijven liever ver uit de buurt van de Evening Breeze.
www.sleepy.be


Kussen voor buikslapers

Het Ombracio Hoofdkussen van Tempur ondersteunt de slaper in zijn favoriete slaaphouding. De speciale vormgeving van het kussen helpt de ademhaling te optimaliseren, zelfs wanneer je op je buik slaapt. De vorm, het materiaal en de kussenhoes zijn ontworpen voor een betere ventilatie, comfort en simpelweg een ontspannen nachtrust. De vorm van het Ombracio Hoofdkussen helpt het bovenlichaam op te heffen, zodat een rechtere houding met minder drukpunten op de nek en rug wordt gerealiseerd. De inkepingen aan de zijkanten vergemakkelijken de ademhaling. De hoes is antibacterieel en hypoallergeen.
www.tempur.be


Weg met elektrosmog

De laatste twintig jaar steeg het aantal mensen met slaapproblemen tot bijna een kwart van de bevolking. Wetenschappers zien hierin een duidelijk verband met de almaar toenemende elektromagnetische vervuiling of elektrosmog, de verzamelnaam voor een teveel aan elektrische of elektromagnetische stralingsvelden, die veroorzaakt worden door onder meer gsm- en hoogspanningsmasten,.
Om je tegen elektrosmog te beschermen ontwikkelde Revor iSleep een slaapgamma met stralingswerende eigenschappen. Die eigenschappen danken de producten aan het ontbreken van metaaldraden, batterijen of elektrische onderdelen. Daarenboven bevatten ze twee innovatieve textielsoorten die hoog- en laagfrequente straling afweren, meer bepaald een intense tijk met koolstofdraad – die ontlading versnelt – en een textiel dat stralingen reduceert.
www.isleep.be


Te warm of te koud

De slaap niet kunnen vatten omdat je het te warm of te koud hebt? Het kan tot uren nachtelijk gewoel leiden... De nieuwe topmatras TempSmartTM van Jensen regelt zelf het ideale bedklimaat. Het resultaat is een aangename, comfortabele nachtrust én een opgewekte ochtend.
De innovatieve technologie bestaat uit miljoenen microcapsules die zich constant aan de temperatuur van de huid aanpassen. Naargelang de situatie kan TempSmartTM overtollige lichaamswarmte opnemen, opslaan of afstaan. De microcapsules vormen zo een buffer tegen oververhitting en zweten en anderzijds tegen kou en rillen.
www.jensenbed.be


Toon-op-toon

Scapa Home en Recor Bedding verenigen al sinds 2005 een uitbreidende collectie bedmodellen. Eén van de nieuwe modellen is de Scapa Home 45, een strak vormgegeven model binnen de Scapa Home-lijn waarvan het hoofdbord verfraaid is met een geborduurd Scapa Sports-logo (een wapenschild) dat toon-op-toon is aangebracht. Verkrijgbaar met een lederlook- of textielbekleding, of in een versie die lederlook en stof combineert.
www.scapahome.eu
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in