Aanbevolen partners

samsung logo
blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
X²O logo
Logo Eggo
Dovy Keukens logo
orgalux logo
De keuken

Nieuw gerief voor de keuken

De nieuwste editie van Copleet Wonen Keukens ligt in de rekken. De redactie selecteerde voor Habitos.be drie opmerkelijke nieuwe producten voor in de keuken: de afzuigkap Up&Down en van Franke, de zoneloze Piano-inductiekookplaat van Dietrich en de Grohe Blue Pure, een moderne keukenmengkraan.

Lamp of afzuigkap?

Speciaal voor zijn 100ste verjaardag ontwerpt Franke een wel heel bijzonder afzuigsysteem: de Up&Down. Dit toestel draagt zowel een afzuigsysteem als een verlichtingselement in zich. Wat u ziet is een inox lichtarmatuur, niets meer, niets minder. Wanneer u wilt koken, tovert u met een simpele druk op de afstandsbediening de afzuigkap tevoorschijn. Het ontwerp schuift dan open en het afzuigelement zakt langzaam richting kookeiland. De Up&Down beschikt over een aantal handige extra's, zoals een intensiefstand en intervalfunctie en verschijnt in twee modellen: de Apollo met een schuin lijnenpatroon en de Jupiter met een rechthoekige uitsparing. De prijs van dit exclusieve ontwerp bedraagt 1.486,00 euro, excl. btw.

Meer info: Franke

Zoneloze inductiekookplaat

De Dietrich bracht onlangs de 100% zoneloze Piano-inductiekookplaat uit. Dankzij de drie handige modi beslist u zelf hoe u te werk gaat. Kiest u voor de ‘Piano-modus’, dan verdeelt het totale kookveld zich in drie verschillende zones, zodat u kunt koken op drie vermogensniveaus. Met de ‘Solo-modus’ kunt u het kookveld met één beweging instellen op één enkel vermogen, om tegelijk verschillende gerechten te bereiden met dezelfde instelling of temperatuur. Tenslotte is er nog de ‘Expert-modus’. Hiermee herkent de plaat tot vijf verschillende kookpotten en onthoudt het de individuele instellingen. Klinkt ingewikkeld? Integendeel, deze inductiekookplaat is verrassend eenvoudig in gebruik.

Meer info: De-dietrich

Bruisend water in een wip

Na de Grohe Blue® Pure, een moderne keukenmengkraan die in combinatie met een revolutionair filter het water laat smaken als mineraalwater, is er nu de Grohe Blue® Chilled & Sparkling, waarmee u in een mum van tijd over bruisend mineraalwater beschikt. GROHE Blue verschijnt in een handig starterskit. Dit bestaat uit de keukenmengkraan zelf, een koeler/carbonisator, koolzuurfles met bijhorende universele adapters, karaf en filter. Door middel van trendy LED indicaties in blauw, turqoise en groen duidt de kraan aan of ze still, medium of sparkling water geeft. Het prijskaartje voor een model in chroom bedraagt 2.069,00 euro en voor een exemplaar in Super Steel 2.224,00 euro.

Meer info: Grohe 
 

Bron: Compleet Keukens.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in