Aanbevolen partners

samsung logo
blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
orgalux logo
X²O logo
Logo Eggo
Dovy Keukens logo
De keuken

Nieuw en uniek: K4 keukenkranen van Grohe

Harmonische vormen ontmoeten uitstekende functionaliteit. K4 is opvallend uniek. De nieuwe keukenkraan van Grohe werd in het bijzonder ontworpen voor mensen met een zeer eigen levensstijl. Dat is van bij de eerste oogopslag duidelijk. Nooit eerder werd de overgang van functioneel designobject naar esthetisch verantwoord werkinstrument zo mooi gevat, nooit eerder was het spanningsveld tussen vormgeving en technologie zo intens.


K4 staat voor genieten van mooie vormen, genieten van water, genieten van het leven. De dynamische vorm wedijvert met de krachtige waterstroom en combineert organisch design met zuivere materialen - een sprankelend evenwicht tussen natuur en technologie. De sierlijke grepen ontspruiten aan het kraanlichaam en herhalen, als designelement, de schitterende gebogen lijn.

De uitgekiende positionering van de handige greep maakt van K4 een uitzonderlijk flexibele kraan – niet alleen voor installatie in kleinere keukenruimten maar ook wat betreft het dagelijkse gebruik door zowel links- als rechtshandige keukenprinsen of -prinsessen.
Het K4 principe: verfijnde stijl en functionaliteit ontmoeten elkaar. Het diagonaal geplaatste ééngreepsbinnenwerk maakt een bijzonder gestroomlijnd design mogelijk. Bovendien wordt de hedendaagse look nog versterkt door de vloeiende overgangen tussen de verschillende onderdelen van de kraan. Geen naden, geen uitspringende elementen. Het vlakke oppervlak van de K4 kraan is makkelijk en snel schoon te maken – een perfect huwelijk tussen schoonheid en gebruikscomfort.

Een perfect werkinstrument
K4 is niet alleen een designobject, maar ook een bijzonder duurzaam werkinstrument voor keukenprinsen of -prinsessen. Of je nu kiest voor de uittrekbare mousseur of de ergo-nomische sproeier, K4 biedt steeds maximaal comfort en maakt werken in de keuken makkelijk en gezellig. Dankzij de lange flexibel bereik je met de sproeier of mousseur ook de verste uithoeken van de spoeltafel en vul je in een handomdraai de diepste potten en pannen. De ideaal geplaatste schakelknop voor een gewone straal of sproeistraal is van beide zijden even makkelijk bereikbaar. Maximale hygiëne wordt gegarandeerd door de eenvoudig schoon te maken sproeier uit siliconen met een bloemenpatroon.

Maar waar komt die naam vandaan? K4 staat voor de globale productlijn die vier verschillende keukenkranen omvat. In tegenstelling met Europa en andere delen van de wereld, worden de keukens in Noord-Amerika over het algemeen niet alleen uitgerust met de gebruikelijke keukenkraan met uittrekbare mousseur voor de spoeltafel, maar hebben ze ook nog een extra kraan met sproeier, een tapkraan voor enkel koud water en een potvuller voor het vullen van potten boven het fornuis. Grohe biedt een harmonieus gamma K4 kranen voor de verschillende toepassingen.

Het expressionistische design van de K4 kranen neemt geen genoegen met een rol op de achtergrond, maar eist een centrale plaats op in de hedendaagse keuken. Met K4 in een visuele en functionele hoofdrol wordt de keuken een heuse “woon”-kamer, de ontmoetingsplaats bij uitstek voor het hele gezin. K4 is een onmiskenbare uiting van een unieke en eigenwijze levensstijl.

K4 sleepte wereldwijd al enkele designawards in de wacht en is vastbesloten om het Grohe keukenprogramma een nieuwe dimensie te geven.

Meer info: Grohe.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in