De keuken

Neff lanceert handige twistpadbediening

Aanbevolen partners

logo Ilwa
Logo Eggo
Dovy keukens cuisines

NEFF lanceert een gloednieuwe vitrokeramische kookplaat met ruime afmetingen en een twistpadbediening aan beide zijden. Met een breedte van 80 cm, een diepte van 64 cm en een stijlvol inox kader biedt de vitrokeramische kookplaat royaal én stijlvol kookcomfort dat zeer geschikt is voor een kookeiland.

 
De kookplaats is uitgerust met twistpadbediening met een magneetknop aan beide zijden van de kookplaat. Doordat de kookzones aan beide kanten bediend kunnen worden en de kookplaat over ruime afmetingen beschikt, zorgt dit voor maximale flexibiliteit en optimaal kookcomfort. Meer nog: je kan ook comfortabel koken met zijn tweetjes, zonder elkaar voor de voeten te lopen.

Kindvriendelijk
Twistpadbediening door middel van een magneetknop is een nieuwe manier om de zones van een vitrokeramische kookvlak te bedienen. Om een bepaalde zone te activeren, beweeg je de magneetknop in de richting van het digitale display van de zone in kwestie.
De temperatuur van de zone regel je door de magneetknop vervolgens naar links of rechts te draaien.
De twistpadbediening is uiterst kindvriendelijk: zonder magneetknop op de juiste plaats functioneert de vitrokeramische plaat niet.

Vier kookzones
De vitrokeramische kookplaat is uitgerust met 4 krachtige, flexibele highspeed-kookzones die snel en gelijkmatig opwarmen.
De meervoudige kookzones (2 dubbele en 1 drievoudige) verlenen de kookplaat een grote flexibiliteit en maakt haar geschikt voor zowel kleine (ø 18 cm) als extragrote (ø 35 cm) potten. Daardoor kookt u efficiënt(er) en zonder energieverspilling.
Het gekozen vermogen en de restwarmte van elke zone worden digitaal weergegeven. Door de restwarmte van elke zone te benutten, kan u bij het koken aanzienlijk wat energie besparen.
Een timer en de geheugenfunctie, die zich samen met de uitbreidbare zones laten bedienen door middel van sensortoetsen, vervolledigen het vitrokeramische kookcomfort.
Het onderhoud van de vitrokeramische kookplaat is kinderspel dankzij het volledig gladde oppervlak, het ontbreken van uitspringende bedieningsknoppen en de verwijderbare twistpad-magneetknoppen.

De aanbevolen verkoopprijs van de vitrokeramische kookplaat met twistpadbediening aan weerszijden (T15B8) bedraagt 1.399 euro, inclusief btw en Recupel.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in