Aanbevolen partners

samsung logo
blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
Dovy Keukens logo
orgalux logo
X²O logo
Logo Eggo
De keuken

Neff introduceert ‘Love Cooking’

Neff ontwikkelt huishoudapparaten voor echte foodies die gepassioneerd koken, enkel genoegen nemen met de beste ingrediënten, en houden van een gezellige tafel, zonder daarbij het kleinste detail uit het oog te verliezen. In deze context lanceert de Duitse fabrikant het concept ‘Love Cooking’ waarbij de liefde voor koken en bakken centraal staat.


De inbouwovens voldoen aan alle kwaliteiten om het ‘Love Cooking’-label te dragen. De toestellen combineren performante bak- en braadfuncties met een hoge functionaliteit, veiligheid, onderhoudsgemak en een stijlvol design. Ze zijn uitgerust met diverse slimme oplossingen die echte kookliefhebbers zullen kunnen bekoren en mogen gerust het toppunt van kookcomfort worden genoemd.

Dat de ‘Love Cooking’-inbouwovens van Neff functionaliteit, kwaliteit en design combineren, is ook het Designcentrum Nordrhein Westfalen niet ontgaan. Het topmodel werd bekroond met de “Red Dot Award”, een internationale erkenning voor functioneel design.


Circotherm

De Circotherm-technologie is dé troef van de inbouwovens van Neff. Deze technologie werd recent gelauwerd met een onderscheiding door de Duitse stichting “Warentest” . Het krachtige heteluchtsysteem zorgt voor een optimale, gecontroleerde circulatie van de hete lucht op elk bakniveau. Daardoor is het perfect mogelijk om de drie bakniveaus tegelijkertijd te gebruiken zonder dat er sprake is van smaak- of geuroverdracht. Kenmerkend voor de techniek is dat de warmte niet rond de gerechten wervelt maar zeer gericht rond de verschillende bakniveaus wordt geleid. De hoge efficiëntie van Circotherm maakt dat je een perfect resultaat bereikt bij een lagere temperatuur.


14 kookmethodes

Met de inbouwovens van Neff beschik je over maar liefst 14 verschillende kookmethodes om een perfect bak-, braad-, grill- en gratineerresultaat te bekomen of zelfs een volledig menu te bereiden. Dankzij de pizzastand, de broodbakstand, de ontdooistand, de boven- en onderwarmte, de apart regelbare onderwarmte, de gaarstand, de functie zacht garen, de grote grill, de spaargrill, de thermogrill, de warmhoudfunctie, de voorverwarmstand en de stoomfunctie bereid je elk gerecht volgens de regels van de kookkunst en is het resultaat steeds perfect.

De Neff-inbouwovens onderscheiden zich van hun soortgenoten door o.a. diverse handige gebruiks- en bedieningskenmerken.
Dankzij de aanwezigheid van de telescopische rails van het Clou-systeem haal je de gerechten veilig en ergonomisch uit de oven, zonder gevaar om uw handen te verbranden. De bakplaten en ovenroosters behouden in alle omstandigheden hun stabiliteit, zelfs wanneer ze zwaar beladen volledig uitgeschoven worden.
Slide en Hide zijn eveneens vernuftige Neff-kenmerken. Het ergonomische Slide-deurmechanisme draait mee wanneer de ovendeur geopend of gesloten wordt en zorgt ervoor dat de ovendeurgreep steeds naar voor is gericht.
Dankzij de Hide-functie glijdt de ovendeur vlot en volledig onder de ovenruimte. Daardoor zit de ovendeur nooit meer in de weg bij het overgieten van een gebraad met jus of bij het reinigen van de ovenruimte.
NeffLight is een ander staaltje van ovenfunctionaliteit. Via een ingenieuze spiegeltechniek verspreidt de ovenverlichting zich tot in de verste hoeken en kantjes van de ovenruimte. Nefflight biedt je op elk moment een perfect zicht op de ovenruimte en op uw bereidingen. Doordat NeffLight zichzelf automatisch uitschakelt bij het openen van de ovendeur, word je nooit verblind.


NeffContRoll

Ook inzake bedieningsgemak laten de inbouwovens van Neff zich opmerken. De toestellen laten zich handig bedienen door middel van NeffContRoll. Met behulp van slechts 1 elliptische draaiknop centraal in het bedieningsvlak bedien je alle ovenfuncties. Je bladert als het ware door het functiemenu en eenmaal de gewenste functie op het display verschijnt, selecteer je die door de draaiknop kort aan te tippen.
Het NeffContRoll-bedieningssysteem beschikt bovendien over een automatisch geheugen dat alle instellingen waarmee je je favoriete gerechten bereidt, opslaat.

Over het onderhoud van de inbouwovens van Neff kunnen we kort zijn. Dankzij de met email beklede ovenruimte, de zelfreinigende achterwand van de oven en het schoonmaakprogramma Easyclean is de schoonmaak van de ovens kinderspel.

Zoals van hedendaagse huishoudapparaten mag verwacht worden, springt het volledige assortiment inbouwovens van Neff zuinig om met energie. Alle ovens verdienen een energielabel A.

Voor meer informatie over de inbouwovens kan je een bezoek brengen aan het Neff-informatiecentrum in de Laarbeeklaan 74, 1090 Brussel op maandag, dinsdag en donderdag van 9u30 tot 18u, op woensdag en vrijdag van 9u30 tot 19u15, en op zaterdag van 9u30 tot 16u15. Het infocentrum is telefonisch bereikbaar op het nummer 070 22 21 43.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in