Aanbevolen partners

samsung logo
blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
orgalux logo
X²O logo
Logo Eggo
Dovy Keukens logo
De keuken

Multimedia-dampkap biedt kijkplezier terwijl je kookt

In een (open) keuken waar gekookt en geleefd wordt, is een performante én stil werkende dampkap een absolute noodzaak. Technologiespecialist Siemens is voortdurend op zoek naar vernieuwende huishoudtoestellen die het keukengebeuren gemakkelijker én aangenamer maken.
De nieuwste dampkappen zijn daarvan een mooi voorbeeld. Ze vallen op, niet in het minst door hun hightechuitstraling.

De MultiMedia-dampkap bant niet alleen onfrisse geuren uit de keuken, maar zorgt ook voor kijkplezier terwijl je kookt. Dit 90 cm brede roestvrijstalen apparaat met strakke belijning is uitgerust met een 17”-televisie met flatscreen en ingebouwde dvd-speler.  Het nieuws volgen, jouw lievelingsfilm bekijken of naar jouw favoriete muziek luisteren terwijl je aan het kokkerellen bent? De multiMedia-dampkap maakt het mogelijk.
Een handige afstandsbediening en een pc-aansluiting vervolledigen het kijk- en luistercomfort.

Geruisloos

De multiMedia-dampkap kwijt zich in stilte van haar taak. Met een maximaal geluidsniveau van 54 dB (gemeten volgens de Europese referentienorm re 1 pW) kan dit toestel ongetwijfeld veel kookliefhebbers bekoren.
De multiMedia-dampkap is geschikt voor werking met een directe luchtafvoer of voor kringloopwerking met gebruik van een actieve-koolstoffilter.
Het is een krachtig toestel dat vette keukengeuren uit de keuken zuigt a rato van 650 m³/u. De regeling van de diverse standen gebeurt elektronisch met digitale weergave.
Wanneer je voor de stand “intensief” kiest, schakelt het toestel na verloop van tijd automatisch terug naar een basisstand.  Na uitschakeling blijft de dampkap nog 10 minuten nazuigen, tot alle geurtjes definitief weg zijn.
Het verzadigingsniveau van de twee vaatwasbestendige metalen vetfilters wordt aangegeven.

Efficiënte verlichting

Drie dimbare halogeenspots van elk 20 W zorgen voor een efficiënte verlichting van het kookvlak. Dankzij de softLightfunctie brandt de halogeenverlichting bij het inschakelen niet onmiddellijk op volle sterkte, maar neemt de sterkte geleidelijk toe. Bij het uitschakelen van de verlichting neemt de lichtintensiteit geleidelijk af.

Meer info
: Siemenshuishoudelektro

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in