Aanbevolen partners

blum logo
taor logo
van hoecke logo
Logo ILWA keukens
orgalux logo
logo Franke
X²O logo
Logo Eggo
Dovy Keukens logo
De keuken

Moois voor keuken en badkamer

Benut je de komende verlofperiode om de badkamer of keuken een grondige update te geven? Of gewoon geïnteresseerd in wat er nieuw is voor deze ruimtes? Het magazine Compleet Wonen – Keukens & badkamers licht een tipje van de sluier.

Vrijstaande blikvanger

Opvallen doet het bad Origami van Stocco zeker. Als vrijstaand model trekt dit bad van Cristalplant alle aandacht naar zich toe, maar het kan ook langs een, twee, drie of alle vier de zijden verder afgewerkt worden met hout, panelen, legplanken, ledverlichting … Zelfs een verlengstuk – waar u al uw accessoires, badschuimflessen … op kwijt kunt – behoort tot de mogelijkheden.
Meer info: www.stocco.it

Waar is de afvoer?

Een douche zonder afvoer? Voorlopig nog onmogelijk, maar de nieuwste wandafvoeren van Geberit komen wel aardig in de buurt. De afvoer wordt nagenoeg onzichtbaar verwerkt in de achterwand, wat deze oplossing ideaal maakt als afwerking voor een strakke inloopdouche.
Meer info: www.geberit.be

Nieuw oppervlaktemateriaal

Het oppervlaktemateriaal Dekton van Cosentino ontstond door op een kunstmatige manier het natuurlijke proces na te bootsen dat natuursteen in werkelijkheid gedurende honderden jaren ondergaat. Het eindresultaat: een materiaal met een groot praktisch comfort, want het is kras-, vlek- en hittebestendig. En laat dat nu net eigenschappen zijn die onmisbaar zijn voor een keukenwerkblad!
Meer info: www.dekton.com

Vloeiende vormgeving

Toen Franke de spoeltafelserie Sinos introduceerde, viel de vloeiende en welgevormde belijning meteen in de smaak. De nieuwe dampkap in dezelfde collectie vertoont dezelfde vormelijke kenmerken. De dampkap met zwart of wit glazen frontpaneel is 90 cm breed, beschikt over een efficiënte randafzuiging, haalt op de meest intensieve stand 850 m3 per uur en kost 999 euro (exclusief btw).
Meer info: www.franke.be

Compleet Wonen - Keukens

Deze producten zijn verschenen in het nieuwe nummer van Compleet Wonen - Keukens. In dit nummer vind je nog heel wat andere nuttige informatie en ideëen over keukens.

Bestel Compleet Wonen - Keukens

Bestel nu jouw exemplaar van Compleet Wonen - Keukens voor 5,95 euro (inclusief verzendingskosten).

Compleet Wonen - Keukens

Deze producten zijn verschenen in het nieuwe nummer van Compleet Wonen - Keukens. In dit nummer vind je nog heel wat andere nuttige informatie en ideëen over keukens. Je vindt Compleet Wonen Keukens & Badkamers in de winkel.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in